Search

Photos: Νίκησε την Κέρκυρα και συνεχίζει τον καλπασμό απο την κορυφή η Κ17 της Ξάνθης!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και σκοράροντας απο ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Κέρκυρας και μετά το πέρας και της 26ης αγωνιστικής με δύο στροφές να απομένουν για το φινάλε παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, δύο περισσότερους απο τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ήταν καλύτερη, παίρνοντας απο τα πρώτα κιόλας λεπτά τα ηνία του αγώνα και με τον Κακουλίδη στο 23′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Παρά τις αρκετές καλές στιγμές έπρεπε να φτάσουμε στο 52′ για να έρθει το δεύτερο γκολ απο την ξανθιώτικη ομάδα, με τον Γιάννη Φάκη να συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί σκοραρίσματος του πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα με απευθείας χτύπημα φάουλ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις καλές στιγμές που χάθηκαν και για τις δύο ομάδες.

Βασικοί με καλή παρουσία για τους “Φαίακες” ο ξανθιώτης Σπύρος Αλεξιάδης και ο Εβρίτης Πάρης Γκασίδης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Παστιάδη και Λαφαζάνη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καλαϊτζής, Ποδάρας, Μανίσογλου (70′ Μολώνης), Τενεκές, Ισμέτ, Πασσαλής, Κοτόπουλος (75′ Τσιτσεκίδης), Γράβας (64′ Κωσταρέλης), Φάκης (58′ Γκασιμπαγιατζίδης), Τσιλιγγίρης (80′ Δήμος), Κακουλίδης.

Share it