Search

Photos: “Αυτοκτόνησαν” οι Νέοι της Ξάνθης που έκαναν…μισή ανατροπή αλλά έχασαν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Ήττα -σοκ υπέστησαν οι Νέοι της Ξάνθης που παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο ημίχρονο έκαναν την ανατροπή στην επανάληψη όμως μια δίλεπτη “καθίζηση” έφερε την ήττα με 2-3 απο την ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Γώγο για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μπήκαν πολύ δυνατά ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Γώγου στο 57, και στο 62′ μετά απο υπέροχη ομαδική προσπάθεια ο Αγγελόπουλος έκανε το 2-1.  Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης θα μπορούσε να φτάσει και σε περισσότερα τέρματα ωστόσο ο Παπαϊωάννου με τις αποκρούσεις του κρατούσε ζωντανό τον ΠΑΣ.

Εν τέλει η ομάδα της Ηπείρου κατάφερε να “παγώσει” τους γηπεδούχους στο 92′ με σουτ εντός περιοχής του Καραμποίκη έκανε το 2-2, και ένα λεπτό αργότερα έκανε την απόλυτη ανατροπή με τον Πηλιό για το τελικό 2-3. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Καρασαββαΐδη και Κουκούμης της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Πεταλωτής, Ιωάννου (74′ Πατσιώρας), Σουλεϊμάν (89′ Τενεκές Κ.), Τσάπαρης, Σαμπανίδης, Δημητρίου (53′ Καλογιάννης).

Share it