Search

Ο απολογισμός της 21ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 24 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων και 4 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Άλλη μια αγωνιστική με επιθετικό κρεσέντο από την Βιστωνίδα Κοπτερού, νικηφόρα συνέχισαν ΑΠΣ Πανθρακικός, Αετός Μίσχου και Ένωση Ασωμάτων, διπλό για το Ατσάλι Αρχοντικών, νίκη άνευ αγώνα για την Φιλία Κομοτηνής, αποβλήθηκε και η Νέα Δόξα Υφαντών.

Πόντος Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών 0-2

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε το Ατσάλι Αρχοντικών που νίκησε με 0-2 τον Πόντο Κομοτηνής χάρη στα τέρματα του Κιουτσούκ Μουσταφά και του Χοτζάογλου Ιρφάν.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α.

Νίκη άνευ αγώνα κατέκτησε ο ΑΟ Φιλία Κομοτηνής κόντρα στην Νέα Δόξα Υφαντών που πραγματοποίησε την τρίτη της αποχή από τους αγώνες και αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.

Αετός Μίσχου-ΑΕ Κομοτηνής 3-0

Με 3-0 νίκησε ο Αετός Μίσχου την ΑΕ Κομοτηνής και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Χαμζά Εμρέ άνοιξε το σκορ, ο Μουσταφά Μουσταφά έκανε το 2-0 πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ο Γιασάρ Εζδάτ έγραψε το τελικό 3-0.

Ηρακλής Σαπών-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-2

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή παρέμεινε ο ΑΠΣ Πανθρακικός που κέρδισε με 0-2 τον Ηρακλή Σαπών. Τα τέρματα των πανθήρων σημείωσαν οι Γεωργουσόπουλος και Παπαθέος.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Ένωση Ασωμάτων 0-3

Με 0-3 επικράτησε του ΑΣ Αγιοχωρίου η Ένωση Ασωμάτων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αμέτ Σιαμπάν, ο Ταουσάν Γιουξέλ έκανε το 0-2 και ο Παλτζί Μεχμέτ σημείωσε το τελικό 0-3.

ΑΟ Μύστακας-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-14

30 γκολ σε δύο αγωνιστικές σημείωσε η πρωτοπόρος Βιστωνίδα Κοπτερού, που μετά το 16-0 επί του Αγιοχωρίου, νίκησε με 0-14 τον ΑΟ Μύστακα. Τα τέρματα της Βιστωνίδας που έφτασε, τα 109 ενεργητικό, πέτυχαν οι Ραμαδάν Σεβέν, Γκιρετλί Ναζήμ (3), Ντουμπάν Οζάν (3), Γκόγκος, Πενόπουλος, Μουσταφά Εγκέ, Μουσταφά Οντέρ (2), Τομπά Κοράι και Τομπά Αλτάι.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Ελπίδες Κομοτηνής —

Ρεπό: ΑΟ Φαναρίου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 21 αγωνιστικές!

Share it