Search

Μονομαχίες Μακεδονίας-Θράκης έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!

Πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Τετάρτης 28 Μαρτίου στα γραφεία της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας με δύσκολες κληρώσεις για τους τρεις Κυπελλούχους της Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του θεσμού την Τετάρτη 11 Απριλίου ο Κυπελλούχος Καβάλας, ΑΟΚ θα υποδεχτεί την Κυπελλούχο Έβρου Θράκη  Φερών, ενώ αυτή των Σερρών, Απόλλων Παραλιμνίου τον Κυπελλούχο Ξάνθης, Άρη Αβάτου. Πιο βατή η κλήρωση για την Κυπελλούχο Ροδόπης Δόξα Προσκυνητών που θα αντιμετωπίσει στην Δράμα την ΑΕ Καλαμπακίου.

Στην δεύτερη αγωνιστική του θεσμού που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Απριλίου, ο νικητής του ζευγαριού ΑΟ Καβάλα – Θράκη Φερών θα φιλοξενηθεί απο το νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου. Ενώ στον “τελικό” του γκρουπ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ την Τετάρη 9 Μαϊού ο νικητής του παραπάνω ζευγαριού θα υποδεχθεί το νικητή του ζευγαριού ΑΕ Καλαμπακίου – Δόξα Προσκυνητών, με το νικητή να περνά στην προημιτελική φάση οπού θα γίνει εκ νέου κλήρωση μεταξύ των “πρωταθλητών” των 8 χωρισμένων γκρουπ.

Share it