Search

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί της Τσεχίας για την Εθνική Νέων με βασικούς τους Παπάζογλου και Μελιόπουλο

Κατάθεση ψυχής έκανε η Εθνική Νέων που κέρδισε με 3-2, σε μια αναμέτρηση ακατάλληλη για καρδιακούς, την Τσεχία και έμειναν ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου που οδηγεί στην τελική φάση του Euro U19.

Η Εθνική έχοντας στην βασική της σύνθεση τον Εβρίτη αμυντικό Δημήτρη Παπάζογλου αλλά και τον αμυντικό μέσο της Ξάνθης Δημήτρη Μελιόπουλου, πήρε προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Γκαργκαλατζίδη με την αντίδραση των Τσέχων να είναι άμεση και να ισοφαρίζουν στο 15′ με τον Χάιντενραϊχ. Στο 54′ η ομάδα του Γιάννη Γκούμα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Δουβίκα, όμως οι Τσέχουν βρήκαν ξανά τον τρόπο να ισοφαρίσουν κάνοντας το 2-2 στο 69′ με τον Ζίτνι. Ωστόσο η Εθνική μας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 71′ ξανά ο Δουβίκας σκόραρε κάνοντας το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ιταλία κέρδισε με 4-3 την Πολωνία και έμεινε μόνη πρώτη με 6 βαθμούς με την Ελλάδ στην δεύτερη θέση με τρεις και τους Πολωνία και Τσεχία να ακολουθούν με έναν. Την τελευταία αγωνιστική την Τρίτη (27/3) παίζουν Πολωνία- Ελλάδα και Ιταλία- Τσεχία.

ΤΣΕΧΙΑ U19: Μπασόφσκι, Κάνταρ, Χάιντενραϊχ, Μάρες, Ντουντλ, Σάντιλεκ, Κρέζτσι (46’ Βάις), Φρίντεκ (61’ Στούρσα), Ζίτνι, Ρούσεκ, Ντρσαλ (80’ Σίπεκ)

ΕΛΛΑΔΑ U19: Στεργιάκης, Λύρατζης, Δημητρίου, Μπούσης, Παπάζογλου, Χατζηδίμπας, Μελιόπουλος, Καμπετσής (55’ Γιούσης), Τζοβάρας (77’ Ζήσης), Γκαργκαλατζίδης (86’ Μπαλογιάννης), Δουβίκας

Photo Credit:Youngtalents,gr

Share it