Search

Τα ξεχωριστά γενέθλια του 18αρη Δημήτρη Μελιόπουλου στην Ιταλία(+pic)

Ξεχωριστή ημέρα για τον αμυντικό μέσο της Ξάνθης Δημήτρη Μελιόπουλο  ήταν η χθεσινή(22/3), καθώς ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ γιόρτασε τα 18α γενέθλια του μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Νέων.

Ο “Μέλιο” γιόρτασε τα 18α γενέθλια του με τούρτα έκπληξη που του ετοίμασαν απο το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η Εθνική Νέων στο Λιγκνάνο της Ιταλίας, οπού βρίσκονται για τις υποχρεώσεις  της στην Elite Round.

Ο Ημαθιώτης χαφ που πλέον συμπλήρωσε το 18ο έτος της ζωής του έχει καταφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει ήδη να συμπληρώσει 15 συμμετοχές με την φανέλα της Ξάνθης, ενώ αποτελεί και αναπόσπαστο κομμάτι των μικρών Εθνικών ομάδων, έχοντας καταφέρει με την παρουσία του να προσελκύσει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο Μελιόπουλος δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές των συμπαικτών του, του τεχνικού τιμ και φυσικά του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Γκούμα, με το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε να κλείνει πέρα απο τις προσωπικές ευχές στον Δημήτρη, και με παρότρυνση η Εθνική να φτάσει στη νίκη στο σημαντικό ματς του Σαββάτου με την Τσεχία.

Share it