Search

Ώρα τελικού στην ΕΠΣ Θράκης! Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου απο τους δύο φιναλίστ(+pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνέντευξη τύπου εν όψει του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Δόξα Προσκυνητών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17:00(LIVE Sportsaddict).

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου κ. Κατσαούνης, ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών κ. Λιάγκης, οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο φιναλίστ, εξέφρασαν τις απόψεις τους εν όψει του επερχόμενου σπουδαίου αγώνα, καλώντας όλον τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής και να ενισχύσει έτσι, πάνω από όλα τον ιερό σκοπό για στον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα των εισιτηρίων.

Τον λόγο αρχικά πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ. Μάνος Γαβριηλίδης, λέγοντας: “Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες που έφτασαν μέχρι τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου. Σαν διοίκηση έχουμε προσπαθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια να αναβαθμίσουμε τόσο τον θεσμό, όσο κυρίως και τον μεγάλο Τελικό, διεξάγοντας τον στο καλύτερο γήπεδο του νομού. Θέλω να έχουμε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και όλοι να εστιάσουμε αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Εύχομαι και οφείλουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και καλώ όλον τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο, τόσο για να ενισχύσει τις δύο ομάδες, όσο και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχει το παιχνίδι.”

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου κ. Κατσαούνης δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον Τελικό. Είμαστε δύο ομάδες που παίξαμε μεγάλο ρόλο στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης όλα αυτά τα χρόνια και το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι υψηλού επιπέδου. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Θράκης για την προσπάθεια που έχει κάνει και να ευχηθώ η διαιτησία να μην είναι πρωταγωνίστρια, αλλά μέρος της γιορτής.”

Ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών κ. Λιάγκης, εκφράζοντας και το παράπονό του είπε: “Σας περιμένουμε όλους στον μεγάλο Τελικό. Είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και έτσι φέτος θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη και καλύτερη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων και ο καλύτερος θα κερδίσει. Θέλω να παροτρύνω τον κόσμο να δώσει το παρόν στο γήπεδο, διότι δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι κοντά στις ομάδες του.”

Έπειτα τον λόγο πήρε ο προπονητής της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Ζόραν Στοΐνοβιτς: “Περιμένω να διεξαχθεί ένα ανοιχτό και συναρπαστικό ματς. Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Χρειαζόμαστε οργάνωση και δουλειά προκειμένου να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το οποίο βρισκόταν μέσα στους φυσιολογικούς στόχους που θέσαμε. Η ομάδα είχε κακή δομή και λίγους ντόπιους παίκτες, ωστόσο παρ’όλες τις δυσκολίες και τις αδικίες, ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Θα καλύψουμε τα κενά που έχουν προκύψει από τους τραυματίες και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ένας τελικός είναι ένα διαφορετικό ματς από αυτά του πρωταθλήματος και σίγουρα χρειάζεται και λίγη δόση τύχης προκειμένου να κερδίσεις.”

Ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών, Νίκος Μπαχαρίδης τόνισε: “Θέλω με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Θράκης για την προσπάθειά της προκειμένου να αναβαθμίσει τον θεσμό και να καλέσω το κόσμο στο γήπεδο. Είναι ένα διαφορετικό ματς στο οποίο ο καλύτερος θα κερδίσει. Το γεγονός πως το ματς διεξάγεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και σε φυσικό χλοοτάπητα, διαφορετικό δηλαδή από αυτόν που αγωνιζόμασταν όλη τη χρονιά, δεν μας επηρεάζει. Ωστόσο πιστεύω πως αν και στο πρωτάθλημα αγωνιζόμασταν σε φυσικό χλοοτάπητα, ορισμένα αποτελέσματα ίσως ήταν διαφορετικά.”

Ο αρχηγός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, Θοδωρής Λεφής, είπε με την σειρά του: “Εμείς με την σειρά μας ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας εν όψει του μεγάλου αυτού αγώνα. Θα είναι ένα ματς υψηλού επιπέδου και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του. Ο πιο ικανός και ο πιο τυχερός θα κερδίσει. Αυτά είναι τα ματς για τους μεγάλους παίκτες. Μπορεί οι Προσκυνητές να διαθέτουν περισσότερη εμπειρία, ωστόσο θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Τέλος ο Νίκος Τρίχας, αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών είπε: “Πρόκειται για ένα παιχνίδι γιορτή, στο οποίο οι δύο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Οι δύο προπονητές είναι φίλοι μου και ο Θοδωρής Λεφής είναι σαν αδερφός μου, οπότε αναμένω αυτό το παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, προκειμένου να το χαρούμε και όσοι θα αγωνιστούμε και όσοι θα το παρακολουθήσουν. Πιστεύω πως σε τέτοια ματς η εμπειρία δεν έχει κυρίαρχο ρόλο. Πρόκειται για το ριπίτ του προπέρσινου τελικού, ωστόσο εύχομαι να μην είναι ριπίτ και στο αποτέλεσμα.”

Share it