Search

Ισόπαλο το ντέρμπυ της Β’ ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Αετό Μίσχου και Βιστωνίδα Κοπτερού!

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Αετός Μίσχου και Βιστωνίδα Κοπτερού στο μεγάλο ντέρμπυ της 19ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα αφού έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν από νωρίς, κατάφεραν να φτάσουν στην ανάπυλα με το υπέρ τους 0-2. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι γηπεδούχοι που μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχαν απειλήσει ιδιαίτερα, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και τελικά να ισοφαρίσουν σε 2-2, κερδίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η Βιστωνίδα κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπίνμπασι Αλή, στέλνοντας όμως την μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 25′ το Κοπτερό πήρε το προβάδισμα με το εκπληκτικό σουτ του Χαρμπάζ Εράι, ενώ λίγο αργότερα ο Γκιρετλί Ναζήμ με ένα εξίσου ωραίο γκολ έγραψε το 0-2. Ο Αετός στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένος να ανατράψει τα δεδομένα και να κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα κάτι που τελικά κατάφερε.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μουσταφά Μουσταφά, μείωσε σε 1-2 με εκτέλεση φάουλ, ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Τελικά δέκα λεπτά αργότερα και πάλι από μια στημένη φάση, οι αμυντικοί της Βιστωνίδας δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Γιλτίδης με κοντινή προβολή ισοφάρισε για τον Μίσχο στο τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Χαμαλίδη και Γκιόση.

Photo Credits: Περισκόπιο

Share it