Search

Photos: Πρόκριση για το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης που νίκησε σε ένα συγκλονιστικό ματς το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής

Την πρόκριση στην επόμενη φάση των σχολικών αγώνων μπάσκετ Λυκείων πανηγυρίζει το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης που κέρδισε στο “Φίλιπππος Αμορίδης” μετά απο ένα συγκλονιστικό ματς το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής με 70-67.

Η ομάδα της Ξάνθης που είχε την σημαντική απουσία του Χρήστου Αμοιρά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι όμως οι Κομοτηναίοι έβγαλαν αντίδραση στην δεύτερη περίοδο και πήραν προβάδισμα με το φινάλε του ημιχρόνου. Απο τις αρχές κιόλας της τρίτης περιόδου φάνηκε πως το ματς θα είναι ντέρμπι μέχρι τέλους, με τους ξανθιώτες να παίρνουν εκ νέου τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής να τους επιτρέπουν να ξεφύγουν στο σκορ.

Στην τέταρτη περίοδο το ματς ήταν συγκλονιστικό με τον Πάτση με ατομικές προσπάθειες στην επίθεση, και όλη την ομάδα στην άμυνα να βγάζουν τρομερή ενέργεια εκμεταλλευόμενη την αστοχία στο τέλος της ομάδας της Κομοτηνής για να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε πως στα τελευταία δεύτερα η ομάδα της Κομοτηνής άγγιξε την ισοφάριση όμως τελικά οι ξανθιώτες πανηγύρισαν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της Περιφέρειας ΑΜ-Θ οπού θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Δράμα- Έβρος.

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Τσαλικίδης

Δεκάλεπτα: 16-12, 29-32(ημίχρονο), 44-43, 70-67

3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Παπανικολάου 6, Τσέκης, Ρούμογλου  9, Σμύρλογλου, Παπαϊωάννου  4, Πάτσης  26(2), Καρανικολίδης  20(2), Κεχαγιόγλου, Κυβρακίδης, Χαραλαμπίδης  5(1), Καβουρτζικλής, Μπαλατλιάν

3ο ΓΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ( Ν. Λεμονίδης): Παπαδόπουλος Π. 13(3), Κοτσάκης, Κοτελίδης, Γκουτσίδης 5(1), Καρικατσέλης 12(1), Κολεντζαρίδης  15, Καζόγλου  16, Μαχαίρας, Κατσαρίδης, Αθανασίου  6, Ξανθόπουλος, Φαλαλάκης

Share it