Search

Τα συλλυπητήρια της ΕΠΣ Θράκης και του Σ.Δ.Π Θράκης στον παλαίμαχο διαιτητή Παναγιώτη Γαντζίδη για τον χαμό της συζύγου του! Η αξιέπαινη επιθυμία της οικογένειας του!

Τα θερμά τους συλλυπητήρια μέσω ανακοινώσεων τους εξέφρασαν η ΕΠΣ Θράκης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θράκης και η Επιτροπή Διαιτησίας , στον παλαίμαχο διαιτητή και πρώην παρατηρητή διαιτησίας, Παναγιώτη Γαντζίδη, για τον χαμό της συζύγου του.

Μάλιστα όπως τονίζει η ΕΠΣ Θράκης στην ανακοίνωσή της, η οικογένεια του Παναγιώτη Γαντζίδη προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, αφού ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή αντί στεφάνου να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για την νοσηλεία της νεαρής Κομοτηναίας, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, σκοπός στον οποίο θα διατεθούν και τα έσοδα του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης:

“Ο Πρόεδρος ,το ΔΣ και το προσωπικό της Ένωσης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στο Παναγιώτη Γαντζίδη για το θάνατο της προσφιλούς συζύγου του. Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας αντί στεφάνου η ΕΠΣ Θράκης θα διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για την νοσηλεία της νεαρής συμπολίτισσας μας που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Δ.Π. Θράκης:

“Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Θράκης και τα μέλη του εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον συνάδελφο και αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Παναγιώτη Γαντζίδη, για την απώλεια της συζύγου του. Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο! Εμείς οι φίλοι σου θα είμαστε δίπλα σου, γιατί πάνω από όλα είσαι άνθρωπος Παναγιώτη!”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης:

Η Επιτροπή διαιτησίας και οι διαιτητές της ένωσης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στο συνάδελφο διαιτητή Παναγιώτη Γαντζίδη για το θάνατο της προσφιλούς συζύγου του.”

Share it