Search

Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας για τους Παίδες της Ξάνθης!

Ονειρική πρόκριση για την ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης που έβγαλε τρομερή αντίδραση, καταφέρνοντας όχι απλά να επανέλθει μετά το 2-0 του πρώτου μέρους αλλά και να φτάσει σε μια θριαμβευτική νίκη στην διαδικασία των πέναλτι επί της ΕΠΣ Μακεδονίας, στον αγώνα που έγινε στην Δράμα.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού όλα τα παιδιά που έβγαλαν ψυχή, πάθος και παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους και παρότι έχασαν νωρίς με τραυματισμό τον Μαρκοσιάν, πάλεψαν σαν λιοντάρια και με δύο τέρματα του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, με το δεύτερο μάλιστα στο φινάλε του αγώνα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί και αφού οι Ιωσηφίδης, Μετεντζίδης, Ανσστασιάδης και Πιστικός ευστόχησαν δράση ανέλαβε ο Θανάσης Χατζής που απέκρουσε δύο πέναλτι και οδήγησε την μεικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης στη νίκη με 4-2 και την πρόκριση στο Final 4!

Ο Απόστολος Κουτρουλός ξεκίνησε με τους: Χατζή, Μαρκοσιάν, Ηλιάδη, Κούτρα, Μετεντζίδη, Αναστασιάδη, Χότσκα, Πατήρα, Γιουρούκ, Ιωσηφίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Τιφίκογλου, Τσολακίδης και Πιστικός

 

Share it