Search

Βραβεύτηκαν οι Αβραμίδης & Καραουλάνης στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της Αλεξανδρούπολης

Δύο ειδικές βραβεύσεις έγιναν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Φάρο Αλεξανδρούπολης κατά την τελετή έναρξης του τουρνουά το Σάββατο.

Πρώτα «σ’ έναν άνθρωπο που υπηρετεί με συνέπεια το άθλημα και παράλληλα βλέπει τους αγώνες μέσα κι από διαφορετική οπτική γωνιά, μέσα από τον φωτογραφικό του φακό», όπως υπογραμμίστηκε από μικροφώνου.

Βραβεύτηκε ο ρομαντικός «εργάτης» του αθλήματος στη Δράμα και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Καραουλάνης, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει οικειοθελώς πλούσιο φωτογραφικό υλικό από κάθε αθλητική εκδήλωση, στην οποία πηγαίνει.

Η δεύτερη βράβευση αφορούσε τον άνθρωπο «με τον οποίο γεννήθηκε η επιτραπέζια αντισφαίριση στην Αλεξανδρούπολη και μαζί του έζησαν μεγάλες στιγμές ο Εθνικός και γενικά το άθλημα στην πόλη». Τα όμορφα λόγια και η τιμητική πλακέτα ήταν για τον Παράσχο Αβραμίδη, που πρόσφερε επί σειρά ετών πολλαπλές και μεγάλες υπηρεσίες στον τοπικό σύλλογο και το άθλημα στην περιοχή. Παρέλαβε με συγκίνηση και θερμό χειροκρότημα την τιμητική πλακέτα από τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Βαταμίδη.

Share it