Search

Με διπλό «χτύπημα» Γκαϊδατζή νίκησε Ποντιακό και παρέμεινε κορυφή ο Εθνικός (video)

Με δύο τέρματα του Νίκου Γκαϊδατζή σε διάστημα τριών λεπτών ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε 2-0 του Ποντιακού την Κυριακή στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γκαϊδατζής πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 60′ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και το δεύτερο στο 63′ εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και πάλι με σουτ εντός περιοχής.

Ο Ποντιακός τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο πρώτο ημίχρονο ο Κωνσταντινίδης για επικίνδυνο παιχνίδι στον Λίτσιο.

Ο Εθνικός είχε και άλλες ευκαιρίες πριν τα δύο γκολ του Γκαϊδατζή, αλλά ο Χατζητζίβας και το δοκάρι της εστίας του σταμάτησαν τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Η ομάδα της Παλαγίας απείλησε ελάχιστα στο ματς και κυρίως με στημένες φάσεις.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Γεωργαντζόπουλος (75′ Κονόμι), Κούπας (70′ Μουχτάρης), Γκαϊδατζής, Καρακασίδης (70′ Αμπράσης), Μαρασλής (65′ Γκαβανόζης).

Ποντιακός (Μπαξεβάνογλου): Χατζητζίβας, Χατσατριάν (60′ Σπυριδόπουλος), Μιχαηλίδης Ι., Σεϊτανίδης, Λιούρτας, Σαγκιρίδης, Ρήγας (70′ Μιχαηλίδης Γ.), Ρουσίδης (46′ Σιμιτσάκης), Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζίδης (80′ Μακρής), Μιχαηλίδης Γ.

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι του Εθνικού στο youtube:

 

Share it