Search

Με το ενάμισι πόδι στο περιφερειακό πρωτάθλημα βόλεϊ ο ιστορικός Α.Ο. Ορεστιάδας!

“Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις”… και μάλιστα με λυγμούς. Οι στίχοι αυτοί του εθνικού μας ποιητή αποτυπώνουν γλαφυρά την κατάσταση που βιώνει φέτος ο πάλαι ποτέ κραταιός Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας! 

Απ’  την αρχή της χρονιάς το κακό έμοιαζε προεξοφλημένο και φαινόταν πως οι έφηβοι της Ορεστιάδας δύσκολα θα απέφευγαν το “μοιραίο”. Στα τελευταία παιχνίδια βέβαια η αγωνιστική εικόνα των Ορεστιαδιτών έκανε αρκετούς να αναθαρρήσουν και να πιστέψουν πως ίσως ο Α.Ο.Ο τη “γλύτωνε”.

Δυστυχώς όμως, η σημερινή αναμέτρηση με τη Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης και η ήττα στις λεπτομέρειες με 0-2 σετ, ουσιαστικά “ψαλίδισε”  δραματικά τις ελπίδες για παραμονή. Η Ορεστιάδα στο σημερινό παιχνίδι με τη Γ.Ε.Α. στο “Νίκος Σαμαράς” πάλεψε σε όλα τα σετ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες και κατάφεραν να πάρουν όλα τα σετ στην “παράταση”, μετά από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Για τη Γ.Ε.Α. η νίκη αυτή συνεπάγεται απομάκρυνση κάθε σύννεφου υποβιβασμού, ενώ για τον Α.Ο.Ο. αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς τον υποβιβασμό…

Τα σετ: 25 – 27 25 – 27 26 – 28

Share it