Search

Περιφερειακή Συνάντηση Στρατηγικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης Ελληνικού Ποδοσφαίρου στην Ξάνθη

Στα πλαίσια της περαιτέρω αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην 2η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Natassa, ώρες 16:00-18:00.

Στην συνάντηση επιθυμούμε να παραβρίσκονται οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών που παίρνουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομής. Ακόμη στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι υπεύθυνοι διοργάνωσης των πρωταθλημάτων υποδομής της Ένωσής, οι Ενωσιακοί προπονητές, οι Πρόεδροι των τοπικών Συνδέσμων Προπονητών και οι υπεύθυνοι των γυναικείων σωματείων των Ενώσεων Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης – Θράκης και Έβρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες:

Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία

Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου

Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις

Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας θα συνδράμετε με όλες τις δυνάμεις σας και με εποικοδομητικές προτάσεις στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης να οργανώσει σε στέρεες βάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο προς όφελος των νέων ανθρώπων, της κοινωνίας στο σύνολό της και, φυσικά, της προοπτικής του λαοφιλέστερου αθλήματος.

Share it