Search

Κρίμα ρε ΑΕΚ…

Κι όμως η ΑΕΚ αποκλείστηκε.

Η «Ένωση» του Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο παγωμένο Κίεβο, ήταν καλύτερη από την Ντιναμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ που θα της έδινε την πρόκριση στους «16» του Europa League, μένοντας στο 0-0 το οποίο σε συνδυασμό με το 1-1 του ΟΑΚΑ έστειλε τους Ουκρανούς στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ πλήρωσε τελικά την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μασούντ στο 51′, με τον ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» να μην μπορεί να βρει δίχτυα όντας μόνος του με το τέρμα και με τον γκολκίπερ της Ντιναμό εξουδετερωμένο.

Οι αλλαγές του Χιμένεθ (που έστησε καλά την ομάδα του), δεν την βοήθησαν, με τους περισσότερους (μαζί και εμείς) να απορούν γιατί αντικαταστάθηκε ο εκπληκτικός απόψε Χριστοδουλόπουλος. Πολύ καλό βράδυ και από τους Μπακάκη & Σιμόες, σταθερός ο Μπάρκας που απειλήθηκε ελάχιστα.

Πλέον η ΑΕΚ που ολοκλήρωσε την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία αήττητη, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και στον σημερινό αγώνα, στρέφει την προσοχή της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνθέσεις:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίντι, Κάνταρ, Μοροζιούκ, Σέπελιεβ (77′ Μπεσέντιν), Μπουγιάλσκι, Χάρμας, Τσιχανκόβ, Ντέρλις Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες (92′ Σαπαρένκο).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80′ Αϊντάρεβιτς), Μασούντ, Μπακασέτας (70′ Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (74′ Γιακουμάκης), Αραούχο.

 

Share it