Search

Μια δεκάδα τιμωρημένοι για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής! Απο δύο ομάδες οι τιμωρημένοι Θρακιώτες

Μια δεκάδα ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα τους και τέσσερις ποδοσφαιριστές απο Άρη Αβάτου και Δόξα Προσκυνητών.

Βέβαια οι τιμωρημένοι των Προσκυνητών δεν θα απουσιάσουν μόνο απο ένα ματς καθώς ο πέλεκυς ήταν βαρύς τόσο για τον Παναγιώτη Περτσά όσο και τον Τάσο Φαρμάκη(θυμηθείτε της ποινές που τους επεβλήθησαν εδω)

Μία απουσία θα έχει και ο Άρης Αβάτου, με τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη να μην υπολογίζει στους Βασίλη Κουτσούμπα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες

Διπλή απουσία θα έχουν για τα Σαββατιάτικα ματς τόσο ο Αετός Ορφανού όσο και ο Απόλλων Παραλιμνίου, με τον Αετό Ορφανού να αγωνίζεται κόντρα στο Σιδηροχώρι χωρίς τους Φώτη Δουμάνη και Σωκράτη Κωνσταντινίδη που συμπλήρωσαν κάρτες. Ενώ ο Απόλλων Παραλιμβίου θα αγωνιστεί τόσο με το Νέστο όσο και στο επόμενο χωρίς τους Γιάννη Κουτζαβασίλη και Γρηγόρη Ρούμπο που συμπλήρωσαν 7 κίτρινες και χάνουν δύο ματς.

Δικαίωμα συμμετοχής στην 17η αγωνιστική δεν έχουν επίσης ο Τάσος Φραγκούλης του Νέστου Χρυσούπολης, αλλά και ο Στάθης Δαγκούλης της Ελπίς Σκουτάρεως καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες.

 

Share it