Search

Κέρδισε και το ντέρμπυ με την Ένωση Ασωμάτων η Βιστωνίδα Κοπτερού και οδεύει για το πρωτάθλημα και την άνοδο!

Με 1-2 επικράτησε η Βιστωνίδα Κοπτερού της Ένωσης Ασωμάτων στο μεγάλο ντέρμπυ της 15ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας!

Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, λόγω και του αρκετά δύσκολου αγωνιστικού χώρου, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 6′. Ο Ιμπίς Ριτβάν εκτέλεσε ένα φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, σερβίροντας μια ωραία σέντρα στον Γκιρετλί Ναζήμ, που με κεφαλιά έκανε το 0-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, παρ’ολο που η Βιστωνίδα είχε ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα, με τον Μουμίν Ντογουκάν να βλέπει το πλασέ του να απομακρύνεται σε κόρνερ από τους αμυντικούς, την τελευταία στιγμή, στο 20ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση αφού πρώτα απείλησε με ένα σουτ του Μεμέτ Οζτζιάν στο 50′ το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 61′, όταν από την σέντρα του Κενάν Μπαλτζί, ο Αλίμπασι Γεντζάι στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το 1-1. Το τελικό 1-2 και η σπουδαία νίκη της Βιστωνίδας Κοπτερού διαμορφώθηκε στο 77′ με το ωραίο μονοκόμματο σουτ του Ντουμπάν Οζάν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη.

 

Share it