Search

Με Μάνο Γαβριηλίδη συνεχίζει στο τιμόνι η ΕΠΣ Θράκης!Τα αποτελέσματα των εκλογών! (+pics)

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι εκλογές της ΕΠΣ Θράκης για την ανάδειξη νέου Δ.Σ!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και ο Χασάν Χουσεΐν στο Περισκόπιο, ψήφισαν 33 σωματεία από 34 της δύναμης μιας και ένα από αυτά ακυρώθηκε. Με την παρουσία του δικηγόρου Ηλιάζ Γκιουγκιόρ και την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που αποτέλεσαν οι κύριοι Μπασδάνης και Ομέρ με πρακτικογράφους τους Εξακόϊδη Αρχοντή και Μουσταφά Χαλήλ, ξεκίνησαν οι διαδικασίες αφού προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του αποχωρούντος Δ.Σ. Δαμιανό Γαβριηλίδη.

Μετά την καταμέτρηση βρέθηκαν 32 έγκυρα και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Έτσι εκλέχθηκαν για το 9μελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι εννέα αναγραφόμενοι που είναι κατά αλφαβητική σειρά οι Αλεξίου Αναστάσιος του Κωνσταντίνου, Γαβριηλίδης Δαμιανός του Γαβριήλ, Δεβλέτογλου Μπουλέντ του Μεμέτ, Ισμαήλ Ιμπραχήμ του Χουσέϊν, Κοτζαμάνης Ιωάννης του Χρήστου, Κουκουλάκης Χρήστος του Νικολάου, Σαπουντζής Μιχαήλ του Ιωάννη, Τσολάκης Παναγιώτης του Νικολάου, Χασάν Μεσούτ του Χασάν οι οποίοι θα συνέλθουν σε σώμα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι Τσίτσιος Παναγιώτης με 32 σταυρούς προτίμησης, ο Καρταλάκης Ελευθέριος που πήρε 17 σταυρούς προτίμησης, Σακαλής Εμμανουήλ και Εφραήμ Μπουρχάν που πήραν από 15 και ο Κατράνης Γεώργιος δια κληρώσεως αφού ισοψήφισε με τον Μουσταφά Ερδάλ μιας και πήραν από 14. Ακολούθησαν οι Πατρωνίδης Παναγιώτης με 10, Χριστοδουλάκης Αθανάσιος με 9. Τακτικοί για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Γρηγοριάδης Ανδρέας, Μεμέτ Αλή Τζουνέιτ, Παγκοζίδης Ελευθέριος που πήραν από 32 σταυρούς προτίμησης και αναπληρωματικοί ο Χουσεΐν Μουσταφά με 26 σταυρούς προτίμησης και η Δαμαλανάκη Αθηνά με 25.

Share it