Search

Με στόχο το σκορ πρόκρισης ο Άρης Αβάτου, με πολλά προβλήματα ο Εχίνος Σπορ! Οι αποστολές των δύο για το πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ξάνθης

Με διαφορετικούς στόχους και ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι θα τεθούν αντιμέτωποι ο κάτοχος του τίτλου Άρης Αβάτου και ο Εχίνος Σπορ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην αναμέτρηση που θα γίνει στις 15:30 στο γήπεδο της Φελώνης ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές και ενόψει του αγώνα στο Οφρύνιο αλλά η νίκη και μάλιστα με σκορ πρόκρισης κρίνεται επιτακτική απο τον προπονητή του Άρη που θέλει η ομάδα του να έχει παρουσία σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου.  Την αποστολή  του Κυπελλού Ξάνθης απαρτίζουν οι: Αμουτζάκης, Εμίνογλου, Βασιλειάδης, Κούτρας, Καλαϊτζίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Κουτίνης, Ταχτσίδης, Μπουνταγκίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Κελεσιάδης, Σαρηγιαννίδης, Μελισόπουλος Μ., Γκέκας και Λαζαριδης.

Απο την άλλη η ομάδα του Εχίνου κατεβαίνει στο πρώτο ματς με σωρεία προβλημάτων, καθώς εκτός είναι οι τραυματίες Ζώης και Καβάζ Μεμεμεταλή αλλά και οι Κουράκ και Μιχαηλίδης που βρίσκονται στο εξωτερικό, όπως και ο Τσακίρ Σουλεϊμάν Τζέμ που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη οπού μεταφέρθηκε ο πατέρας λόγω  ενός θέματος υγείας. Τελευταίο ματς της τιμωρίας του Γεωργιάδη που επίσης θα απουσιάσει, με τους Εκρέμ Καμπούρ και Σερκάν Γιουρούκ να θέλουν απο τους παίκτες που απέμειναν να διασκεδάσουν και να προσπαθήσουν ότι καλύτερο απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Την αποστολή του Εχίνου Σπορ αποτελούν οι: Μολά Ντενίζ, Μποασί, Τζομιάδης, Χουσμέν Χαμδή, Καδρή Αλτάν, Εγιουπ Χατζηχασάνογλου, Καδρή Χουσείν, Μουχαρέμ, Σαμπρί, Κιοσέ Μελίχ, Καμπούρ Εμρέ, Μουαρέμογλου, Μεμεταλή Σεϊχάν, Κισά Αϊχάν, Δελή Χουσεϊν, Κοτς Σαλή και Χαμδή Μπεκίρ,

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μόσχος Γκαιτατζής με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Γιώργο Χρυσέλη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σάββας Κωνσταντινίδης.

Share it