Search

Photos: Διατηρήθηκαν στην κορυφή με ανατροπή επί του Παναιτωλικού οι Έφηβοι της Ξάνθης

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Κ17 της Super League διατηρήθηκαν οι Έφηβοι της Ξάνθης που παρότι βρέθηκαν να χάνουν ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση κερδίζοντας με 3-1 τον Παναιτωλικό,αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά τους απο την ομάδα του Αγρινίου στο +12.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, μεταφράζοντας σε ουσία την υπεροχή τους και φτάνοντας στο τελικό 3-1. Οι φιλοξενούμεννεοι αιφνιδίασαν την ομάδα της Ξάνθης και μόλις στο 5′ πήραν προβάδισμα με τέρμα του Κωνσταντόπουλου, όμως η ομάδα της Ξάνθης πίεσε τον Παναιτωλικό και εν τέλει στο 39′ κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φάκη, παράβαση που κέρδισε ο Κοτόπουλος που ανετράπη απο τον κίπερ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η Ξάνθη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και στο 66′ πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρις σε τέρμα του Κακουλίδη, ενώ στο 85′ ο Φάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα της Ξάνθης.

Με τον τρόπο αυτό η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας 34 βαθμούς, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Ποδάρας (46′ Κακουλίδης), Λεωντσάκος, Τσιεγγελίδης, Πασσαλής (85′ Τσιτσεκίδης), Μανίσογλου, Γκατζόγιας (88′ Ισμέτ), Θυμιάνης, Κοτόπουλος (60′ Κιούπης), Τσιλιγγίρης, Φάκης (88′ Μολώνης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αρμυράς, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου(68′ Ντούλιας), Μπελεβώνης, Ευθυμίου(68′ Νταλιάνης), Φραγκούλης(71′ Καρατσόλης), Πανταζής(78′ Παλιάτσας), Μαντζανάς(60′ Θεοωτοκάτος), Μελιάδης.

Share it