Search

Έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον Τελικό του Κυπέλλου η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης απέκτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που επικράτησε με 0-2 της Δόξας Γρατινής, στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού!

Σε ένα αρκετά μέτριο, ποιοτικά, παιχνίδι, η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έχοντας με το μέρος της και την τύχη, αλλά και τον…άνεμο, έφτασε στο 0-2, που της δίνει τον πρώτο λόγο για πρόκριση, εν όψει του επαναληπτικού.

Από την άλλη η Δόξα Γρατινής, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τα αντίπαλα καρέ, χάνοντας ωστόσο μια ευκαιρία, για την μείωση, έστω, του σκορ στο 85′, όταν ο Κορωνάκης, έκανε μια καίρια και δύσκολη επέμβαση, στην εξ επαφής κεφαλιά του Κυριακόπουλου.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε στο 26′, όταν μετά από φάουλ που είχε κερδίσει το Νέο Σιδηροχώρι έξω απο την περιοχή, ο Πανουργιάς σηκώθηκε ψηλότερα από όλους στο γέμισμα που έγινε και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Το τελικό σκορ σημειώθηκε στο 74′ με τον Στοΐνοβιτς, ο οποίος από το σημείο του κόρνερ και με λίγη δόση βοήθειας από τον δυνατό άνεμο, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του με το ένα πόδι στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου.

*Φώτο αρχείου

Share it