Search

Με Μπρίτο η προπόνηση της Ξάνθης! Γεμάτο το “οπλοστάσιο” του Ράσταβατς για Λεβαδειακό!!!

Καλά νέα έβγαλε η προπόνηση της Τρίτης στην Ξάνθη, αφού Μπρίτο και Ορφανίδης ακολούθησαν μετά από καιρό το πρόγραμμα της ομάδας κι εντάχθηκαν ξανά στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς.

Πλέον η Ξάνθη ετοιμάζετα για τη 19η αγωνιστική και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια (28/1, 17.15), ενώ στα καλά νέα συγκαταλέγεται και η επιστροφή των Μπαξεβανίδη, Κίκε και Μεχία, που απουσίασαν από την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λόγω καρτών.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να ακολουθούν πρόγραμμα προσαρμογής, ενώ οι υπόλοιποι που γυμνάστηκαν και της Δευτέρα, ακολούθησαν το πρόγραμμα της τακτικής.

Για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χόρχε Κασάδο, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, ενώ ο Μπρίτο μπορεί να προπονήθηκε κανονικά ωστόσο θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή αν ειναι 100% έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Share it