Search

Στα… χνάρια του Μαυροπάνου ο Δημήτρης Μελιόπουλος! Ο Αγγλικός σύλλογος που ετοιμάζει πρόταση!!!

Το “διάμαντι’ της Ξάνθης, Δημήτρη Μελιόπουλο, έχει βάλει στο στόχαστρο Βρετανική ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η στήλη του “Ευαγγελιστή” στη “ΓΑΤΑ”, “η Νιούκαστλ θέλει να μιμηθεί τη στρατηγική της Άρσεναλ και να “κλέψει” από νωρίς έναν νεαρό Έλληνα αμυντικό, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο. Μιλάμε για τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης, τον οποίο θέλει ο Ράφα Μπενίτεθ στην ομάδα του είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι. Βέβαια, ο Χρήστος Πανόπουλος είναι σκληρός διαπραγματευτής και θέλει να “χτυπήσει” ρεκόρ πώλησης αλά… Μαυροπάνου με τον 18χρονο στόπερ του. Μην ξεχνάμε ότι για τον παίκτη της Ξάνθης έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ”.

Ο ταλαντούχος Ημαθιώτης μέσος που όσο θα αγωνίζεται  να ανεβάζει το κασέ του, έχει ήδη καταφέρει με της εμφανίσεις του τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Εθνική Νέων να κλέψει της εντυπώσεις με το μόνο σίγουρο είναι πως η Ξάνθη έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξει ακόμη ένα μεγάλο ταλέντο, και παράλληλα ο Χρήστος Πανόπουλος να θυμηθεί το παρελθόν με ακόμη μια μεγάλη πώληση.

Άλλωστε με την συμμετοχή του Μελιόπουλου στην Εθνική στην Elite Round και αυτές ως βασικό κομμάτι πλέον της ομάδας θα φέρουν ακόμη περισσότερες ομάδες στο κατώφλι της Ξάνθης.

Share it