Search

Φιλική νίκη με ανατροπή για την μεικτή Region της ΕΠΣ Ξάνθης, αισιόδοξη εικόνα των Νέων!

Παιχνίδι με δύο πρόσωπα ήταν το δεύτερο φιλικό τεστ των επίλεκτων της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης που θα μετέχουν στο Region’s Cup απέναντι στους Νέους της Ένωσης που μετέχουν στα Ενωσιακά πρωταθλήματα, με την ομάδα Region να κερδίζει με 4-3.

Στο πρώτο μέρος οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης ήταν εξαιρετικοί αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Απόστολο Κουτρουλό τους Μάριο Ευθυμιάδη και Μπερκάν Τοπούζογλου να δίνουν το προβάδισμα στους Νέους που περιμένουν με αγωνία την κλήρωση της Πέμπτης για την Β’ φάση του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο μέρος η Region πάτησε το γκάζι και με δύο τέρματα του Σεραφείμ Δογανίδη και ένα του Γιώργου Τερζάκη ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση για το 3-2. Στο φινάλε του αγώνα είχαμε ακόμη δύο γκολ με τον Τανούζι να ισοφαρίζει σε 3-3 για τους Νέους και τον Μπάμπη Κυριαζίδη να δίνει τη νίκη στην μεικτή του Region’ Cuo με 4-3.

Της επόμενες εβδομάδες θα γίνουν εκ νέου φιλικά καθώς ο Ενωσιακός τεχνικός, Απόστολος Κουτρουλός θέλει να τσεκάρει την κατάσταση των παικτών του αλλά και να δοκιμάσει και άλλα υποψήφια μέλη για την μεικτή.

Share it