Search

Εξακολουθεί να ενισχύεται η Γρατινή!Οι τέσσερις νέες προσθήκες της πρωτοπόρου Δόξας!

Εξακολουθεί να δυναμώνει το ρόστερ της και να γίνεται όλο και πιο πλήρης η Δόξα Γρατινής, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος!

Η πρωτοπόρος ομάδα του Τάσου Μπόζη, ο οποίος πέραν της αποχώρησης του Αντωνιάδη, φαίνεται να διατηρεί το εξαιρετικό σύνολο που έχει χτίσει, απόκτησε τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα με την φανέλα της Δόξας θα αγωνίζονται πλέον οι Παναγιώτης Ζάνταλης (κάτω δεξιά), Χουσεΐν Σινάν (πάνω αριστερά), Γιώργος Βλαδιμηρίδης (πάνω δεξιά) και Χάρης Χατζίδης (κάτω αριστερά)! Ο πρώτος που αγωνίζεται ως αμυντικός, φορούσε και το καλοκαίρι την φανέλα της Γρατινής. Αποχώρησε τελικά για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, όπου δεν κατάφερε να πάρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και πλέον επιστρέφει και πάλι στην προηγούμενή του ομάδα. Ο Χουσεΐν Σινάν, αγωνίζεται επίσης στον ανασταλτικό τομέα. Ανήκε μέχρι πρότινος στον Ορφέα Ξυλαγανής, με τον κύριο Μπόζη να πιστεύει στις ικανότητές του και έτσι ο πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων και της Ένωσης Ασωμάτων, δέχτηκε την πρό(σ)κληση και μετακομίζει στους πρωτοπόρους!

Έπειτα η Δόξα ενισχύεται και στα γκολπόστ. Παρτενέρ του Μπουτσακτσή Εφτούν, θα είναι πλέον ο Γιώργος Βλαδιμηρίδης. Ο νεαρός τερματοφύλακας μετά την παρουσία του στην Κ20 του ΑΟΚ, επέστρεψε στην Ροδόπη για λογαριασμό του Ιάσμου. Από ένα σημείο και έπειτα δεν είχε χρόνο συμμετοχής και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει, για να βρει πλέον την νέα του ποδοσφαιρική στέγη στην πρωτοπόρο Δόξα.

Η τελευταία χρονικά μεταγραφή της Γρατινής ακούει στο όνομα, Χάρης Χατζίδης. Μετά και την αποχώρηση του Αντωνιάδη, οι ιθύνοντες της Δόξας θέλησαν να καλύψουν το επιθετικό αυτό κενό και αποφάσισαν να το πράξουν με την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.Ο πρώην φορ τόσο της Μεσσούνης και του ΑΟ Φαναρίου όσο και του δικεφάλου της Κομοτηνής, έχει πετύχει μέχρι στιγμής 5 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να πετύχει ακόμα περισσότερα με την νέα του ομάδα, βοηθώντας την στην κατάκτηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Share it