Search

Ο Αντώνης Αντωνιάδης για τον Τάκη Λουκανίδη: «Ένας πραγματικός κολοσσός»

«Κολοσσός» ήταν ο χαρακτηρισμός που δόθηκε από τον ξανθιώτη βετεράνο ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος μπορεί να μην πρόλαβε στους «πράσινους» τον Τάκη Λουκανίδη ως ποδοσφαιριστή (είχε αποχωρήσει με προορισμό τον Άρη), ωστόσο η αναγνώριση και εκτίμηση προς το πρόσωπο του Δραμινού άσου είναι δεδομένες.

«Ο Τάκης Λουκανίδης κατά την γνώμη τη δική μου αλλά και όλων των παικτών υπήρξε ο πιο ολοκληρωμένος και πληρέστερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Μπορούσε να παίξει σε κάθε θέση και το σημαντικό είναι ότι απέδιδε το ίδιο καλά. Είναι κάτι που παραδέχονται όλοι όσοι τον έπαιξαν μαζί του ή έστω τον είδαν από κοντά. Είχε αλτικότητα, κεφαλιά, αριστερό πόδι, ένας πραγματικός κολοσσός», σχολίασε αρχικά ο «ψηλός».

«Ήταν ένας καλοκάγαθος άνθρωπος, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, πολύ κοντά σε αυτό και τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τα προβλήματα της υγείας του παρακολουθούσε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Ενεργός κάθε σαββατοκύριακο. Επίσης, τιμούσε και την ποντιακή καταγωγή του, συμμετέχοντας και σε χορευτικές εκδηλώσεις ενώ μαζί με εμένα και τον Νεστορίδη δημιουργήθηκε και λέσχη Ποντίων» κατέληξε ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Share it