Search

Μεγαλώνει η ξανθώτικη “παροικία” στον πρωτοπόρο της ΕΠΣ Καβάλας Κεραυνό Πέρνης που πήρε και Γιώργο Κριεζή!

Στην απόκτηση του δεύτερου σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με 8 τέρματα, Γιώργο Κριεζή προχώρησε η “πρωταθλήτρια χειμώνα” στην ΕΠΣ Καβάλας ομάδα του Κεραυνού Πέρνης.

Όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict ο Γιάννης Μαλαματάς έχοντας εξαιρετική άποψη για τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό του Ηρακλή Ζυγού, έπεισε τον Κριεζή να αφήσει την ομάδα του Ηρακλή και να αγωνιστεί στην φιλόδοξη ομάδα της Πέρνης που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας και δείχνει αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος και την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κριεζής έψαχνε  να ξαναμπεί σε τροχιά υψηλών διεκδικήσεων και έτσι η ομάδα της Πέρνης, οπού ο ξανθιώτης χαφ θα βρει αρκετούς Ξανθιώτες,  έμοιαζε η ιδανική επιλογή. Άλλωστε στην Πέρνη εκτίμησαν το γεγονός πως ο Κριεζής πέρα απο την παρουσία του με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού και  παλαιότερα στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ έχει αγωνιστεί και στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Βέλγιο με την φανέλα της Νόσσεγκεμ.

Μάλιστα ο Κριεζής λογίζεται ήδη ως παίκτης της Πέρνης, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Καβαλιώτικη ομάδα στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Share it