Search

Βγήκαν τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών του Κυπέλλου! Εύκολες προκρίσεις για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο

Με τα φαβορί να κερδίζουν και στα δεύτερα ματς ξεκίνησε το τριήμερο των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο να τσεκάρουν τα εισιτήρια τους για τα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Πανιώνιος αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κερδίσει και μέσα στην Κρήτη τον ΟΦΗ με τέρμα του Σπυριντόνιβιτς και σε συνδυασμό με το 2-0 της Νέας Σμύρνης να περάσει με άνεση και συνολικό σκορ 3-0.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε απέναντι στα μαχητικά Τρίκαλα, που είχαν στην βασική ενδεκάδα τους Ντίνα και Χιντζίδη, όμως ο Πρίγιοβιτς σκόραρε δις και παρά το γκολ του Μιλοσάβλιεφ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε με 2-1 και με συνολικό σκορ 7-2 πήρε την πρόκριση.

Στο ματς που έκλεισε την ημέρα η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό με τέρμα του Λόπες και με συνολικό σκορ 5-0 πήρε και αυτή άνετη πρόκριση.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τετάρτη με ακόμη τέσσερα ματς. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός έχοντας το 2-0 απο το πρώτο ματς δεν αναμένεται να έχει προβλήματα κόντρα στον Πλατανιά, ενώ σαφές προβάδισμα έχει και η Λαμία απέναντι στον Παναθηναϊκό μετά το 4-1 του πρώτου ματς με τους “πράσινους” να θέλουν ένα μικρό θαύμα στην Λεωφόρο.

Το θαύμα αναζητά και η Ξάνθη για να ανατρέψει το σε βάρος της 3-0 απο την Λάρισα, ενώ το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι αυτό μεταξύ ΠΑΣ Γιάννενα και Λεβαδειακού με τους Βοιωτούς να έχουν κερδίσει με 1-0 το πρώτο μάτς, σκορ που κρατά στο παιχνίδι τον ΠΑΣ.

Τέλος την Πέμπτη ο Ατρόμητος έχοντας το πλεονέκτημα απο τη νίκη στην Τρίπολη με 1-0 θα υποδεχτεί τον Αστέρα στο Περιστέρι θέλοντας νέα νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Share it