Search

Με Ντουρίτσκοβιτς αλλά χωρίς τέσσερις κόντρα στην Λαμία η Ξάνθη στο πρώτο ματς του 2018!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτήμ, με τα ευχάριστα νέα να έρχονται με την μπλε κάρτα του Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς που έφτασε και έτσι ο Σέρβος τέθηκε στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς.

Το πρωινό του Σαββάτου ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα τακτικής προσέγγισης και στις στατικές φάσεις, πριν ο Σέρβος προπονητής ανακοινώσει την αποστολή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ξανθιώτικη ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δήμου Μπαξεβανίδη που θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του (7 κίτρινες κάρτες) αλλά και του τραυματία Μπρίτο, του ανέτοιμου Καμαρά, αλλά και των Πέτρου Ορφανίδη και Ρότσε.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Σβάρνας, Κασάδο, Συλλά, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο, Φασίδης.

Share it