Search

Photos: Φινάλε με ανατροπή και νίκη για την πρωταθλήτρια Ξάνθη κόντρα στην ΕΠΣ Θράκης!

Ιδανικά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α’ φάση του πρωταθλήματος Μεικτών η ΕΠΣ Ξάνθης που κέρδισε την ΕΠΣ Θράκης με 2-1, με ανατροπή, και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο έχοντας 5 νίκες και μία ήττα(15 βαθμούς).

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι χωρίς να έχει βαθμολογικό κίνητρο ήταν αρκετά νωχελικό και απο τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47′ ο Πετρίδης με σουτ απο κοντά έκανε το 0-1 για την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, με τους ξανθιώτες να απαντούν…σπάζοντας τα δοκάρια. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ξάνθης είχε δοκάρι σε φάουλ του Αραμπατζή στο 53′, κεφαλιά του Μαρκοσιάν στο 55′ και σουτ του Ευθυμιάδη στο 70′.

Τελικά η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κεφαλιά του Αραμπατζή μετά απο φάουλ του Μπαζοίδη, σε μια φάση που στο φάουλ που προηγήθηκε ο Οζγήτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και την ψυχολογία με το μέρος της η Ξάνθη πίεσε και στο 85′ ο Χρήστος Περτσανίδης που είχε τα γενέθλια του σκόραρε για το 2-1

Ημέρα γενεθλίων για την ομάδα της Ξάνθης καθώς πέρα απο τον σκόρερ Περτσανίδη τα γενέθλια του είχε και ο Ενωσιακός τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βερνεζής με βοηθούς τους Βερνέζη και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Ομέρογλου, Μπαργκάν, Κουτσόγλου, Πετρίδης, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδης, Μπαζοίδης, Αραμπατζής, Περτσανίδης(81′ Αμανατίδης), Μαρκοσιάν(68′ Μουστάκης), Ρουστέμ(68′ Τανόζη)

ΕΠΣ Θράκης(Σπ. Κουτσογιάννης): Μουσταφά(77′ Γεμενετζής), Αλή, Γκαράνης, Οζγήτ, Γιουρτσίδης(75΄Αντωνιάδης), Παύλου, Πετρίδης, Δάγκος, Χατζηιωαννίδης, Τζελέπης, Σεμερτζή(84′ Σμαραγδής)

Share it