Search

Photos: Βαθμός απο “χρυσάφι” για τους Παίδες της Ξάνθης που έκαναν δώρο γενεθλίων στον Απ. Κουτρουλό την πρόκριση!

Έστω και αν τα χρειάστηκε στο φινάλε οι Παίδες της Ξάνθης ήταν αυτοί που πανηγύρισαν με το “χρυσό” τέρμα του Τυριακή στο φινάλε να δίνει την πρόκριση στην μεικτή ομάδα της Ξάνθης παίρνοντας παράλληλα με το αυτό το 1-1 κόντρα στην ΕΠΣ Θράκης και την πρώτη θέση του 1ου ομίλου.

Οι παίκτες του Σπύρου Κουτσογιάννη κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους παίρνοντας το προβάδισμα στο 14′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλήμ που αιφνιδίασε τον Χατζή, με τους ξανθιώτες να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες με Πιτσικό και Χότσκα  όμως ο Τσομπανίδης κρατούσε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση αυξήθηκε, με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι και αυτοί επικίνδυνοι στις κόντρα επιθέσεις. Τελικά οι ξανθιώτες κατάφεραν στο 79′ μετά απο κεφαλιά του Χαϊτίδη και σύγχυση στην άμυνα της ΕΠΣ Θράκης, με προβολή του Τυριακή να κάνουν το 1-1 και  με την ισοπαλία να πάρουν την πρωτιά και την πρόκριση για της 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μεικτών ομάδων.

Την πρωτιά οι παίκτες της ΕΠΣ Ξάνθης την αφιέρωσαν στον Ενωσικό τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό που είχε τα γενέθλια του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λυμπερίδης με βοηθούς τους Βερνέζη και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Χατζής, Μαρκοσιάν, Κούτρας, Τυριακής, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης,Μετεντζίδης, Χατζηβασιλείου(37′ Τσολακίδης), Πιστικός, Γιουρούκ,Χότσκα

ΕΠΣ Θράκης(Σπ. Κουτσογιάννης): Τσομπανίδης, Πασχαλίδης(67′ λ. τρ. Πραντσίδης), Κόντο, Χατζηνάκης, Σαλήχ, Σμάλης, Χρηστάκης(75’Τσώλας), Μπάρκουλας, Αναγνωστόπουλος(73′ Τοζακίδης), Σαλήμ, Ταχσίν

Share it