Search

Διπλό «χτύπημα» με Αγγελακάκη & Καλυμνιό από την ΑΕΚ Έβρου ο Ορέστης Ορεστιάδας!

Τις πρώτες του μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου πραγματοποίησε ο Ορέστης Ορεστιάδας που έκανε δικούς του τους Σεργκέι Αγγελακάκη και Ανδρέα Καλυμνιό από την ΑΕΚ Έβρου.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν έναν πολύ καλό πρώτο γύρο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου με τους «κιτρινόμαυρους» και συνέβαλαν τα μέγιστα έτσι ώστε αυτοί να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου.

Αγγελακάκης και Καλυμνιός αναμένεται να αποτελέσουν δύο σημαντικά όπλα στην φαρέτρα του Χρήστου Χρηστούδη και να ενισχύσουν τον Ορέστη στο επιθετικό κομμάτι.

Να θυμίσουμε ότι και οι δύο παίκτες την περσινή σεζόν βρέθηκαν αντίπαλοι του Ορέστη όταν φορούσαν την φανέλα της ΑΕ Διδυμοτείχου, με την οποία μάλιστα αναδείχθηκαν νταμπλούχοι Έβρου αφού κατέκτησαν πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ανακοίνωση του Ορέστη:

«Σημαντικά ενισχύεται επιθετικά ο Ορέστης με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου 2018.

Απέκτησε τους καταξιωμένους στο Εβρίτικο τουλάχιστον ποδόσφαιρο επιθετικούς Σέργιο (Σεργκέι) Αγγελακάκη και Ανδρέα Καλυμνιό από την Α.Ε.Κ. Έβρου. Για την ευόδωση της μεταγραφικής αυτής κίνησης ο Ορέστης ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Α.Ε.Κ, η οποία συναίνεσε με προθυμία στη μετακίνηση των δύο αυτών ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία πρώτα – πρώτα και στη συνέχεια γρήγορη ενσωμάτωση στο έμψυχο δυναμικό της, ώστε η βοήθειά τους, στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα, να είναι καταλυτική».

Share it