Search

Οι 17+1 στιγμές του Εθνικού από τη χρονιά που φεύγει (photos)

Το 2017 σε λίγες ώρες μας αφήνει για να έρθει το 2018, το οποίο όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να φέρει καλύτερες μέρες για όλους.

Με το ματς της Παρασκευής 22/12 κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την τρέχουσα χρονιά και πλέον θα ξανά αγωνιστεί στις 4 Ιανουαρίου του ’18 με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου στον Έβρο.

Έτσι λοιπόν με την χρονιά να φτάνει στο τέλος της και για τον Εθνικό, επιλέξαμε κάποιες φωτογραφίες από στιγμές που σημάδεψαν την ομάδα της Αλεξανδρούπολης το 2017. Στον τίτλο του άρθρου δεν υπάρχει η λέξη “καλύτερες” η οποία να πλαισιώνει το “στιγμές” γιατί πολύ απλά δεν είναι οι καλύτερες. Είναι αυτές που σε εμάς στο SportsAddict και στην Γιώτα Τσικάκη που ήταν παρούσα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των Θρακιωτών μέσα στο 2017 και σας μετέφερε πλούσιο φωτορεπορτάζ, άρεσαν περισσότερο. Άρεσαν γιατί μπορεί να έβγαλαν συγκίνηση, πείσμα, θέληση για τη νίκη, σεβασμό, ενθάρρυνση. Γιατί μπορεί να είχαν μεγάλη βαθμολογική σημασία ή και όχι.

Απολαύστε τες παρακάτω με χρονολογική σειρά:

  1. Από τη νίκη του Εθνικού με 3-1 επί του Ηρακλή Χαλκίδας στις 14/01/17. Οι νέοι Νίκος Παλέντζας & Γρηγόρης Κοντοστάθης… παίζουν και ο παλιός Γιάννης Χαριτωνίδης τους… επιβλέπει.

2. Από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 04/02/17. Πάθος και ξέσπασμα από Παλέντζα & Χαριτωνίδη σε ένα συγκλονιστικό ματς στο οποίο τελικά επικράτησαν 3-2 οι «πράσινοι».

3. Από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 04/02/17. Επιστροφή του Άκη Δαρίδη ως αντίπαλος στην Αλεξανδρούπολη και θερμή αγκαλιά με τον πρώην προπονητή του Σάκη Μουστακίδη και το μέλος της διοίκησης του Εθνικού Δήμο Μαμούγκα.

4. Από τη νίκη επί του Ηρακλή Θεσ/νίκης στις 18/02/17. Στη φωτογραφία ο Νίκος Παλέντζας και ο κόσμος του Εθνικού.

5. Από τον αγώνα με τον Ηρακλή στις 18/02/17. Ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Μουστακίδη, Γιώργος Παπάζογλου, συμβουλεύει τον κεντρικό Παρασκευά Τσέλιο. Ο Παπάζογλου αγωνιζόταν στην ίδια θέση με τον Τσέλιο.

6. Από τον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσ/νίκης στις 18/02/17. Ο Νίκος Χριστόφας, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, αντιμετωπίζει τον Εθνικό στον οποίο πήρε μεταγραφή λίγους μήνες αργότερα.

7. Από τον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσ/νίκης στις 18/02/17. Ο Δημήτρης Μούχλιας του Εθνικού αντιμετώπισε τον μεγάλο του αδερφό Βασίλη.

8. Από το ματς με την Κύζικο Νέας Περάμου στις 04/03/17. Ξέσπασμα Κοντοστάθη σε κερδισμένο πόντο για την ομάδα του στην πολύ σημαντική νίκη του Εθνικού με 3-2 σετ.

9. Από το ματς με την Κύζικο Νέας Περάμου στις 04/03/17. Ο κόουτς Σάκης Μουστακίδης τα λέει σε τάιμ άουτ με τον μεγαλύτερο σε ηλικία και πιο έμπειρο παίκτη του Γιάννη Χαριτωνίδη ο οποίος αγωνίζεται ως πασαδόρος, θέση στην οποία έπαιζε ο προπονητής των Εβριτών. Δίπλα τους ο βοηθός του Γιώργος Παπάζογλου που αγωνιζόταν ως κεντρικός συμβουλεύει τον Παρασκευά Τσέλιο που παίζει στην ίδια θέση.

10. Από το ματς με τον Παμβοχαϊκό στις 12/03/17. Παίκτες και κόσμος γίνονται ένα πανηγυρίζοντας έναν κερδισμένο πόντο. Παρ’ όλα αυτά ο Εθνικός χάνει τελικά το παιχνίδι με 3-0.

11. Από τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου στις 11/11/17. Τρομερό πάθος από τον Άντρεϊ Ρίστιτς. Ο Εθνικός θα χάσει τελικά με 3-2 το ματς αυτό.

12. Από τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου στις 11/11/17. Mία ομάδα, μία οικογένεια.

13. Από τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου στις 11/11/17. Φοβερό άλμα για καρφί από τον Άντρεϊ Ρίστιτς.

14. Από τον αγώνα με την Κηφισιά στις 25/11/17. Πατέρας και γιος Παπάζογλου. Ο βοηθός προπονητή Γιώργος με τον γιο του και αθλητή του Εθνικού Μάριο.

15. Από το ματς με τον Παμβοχαϊκό στις 09/12/17. Ο Ανέστης Δαλακούρας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Εθνικό, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε το βόλεϊ, καθιερώθηκε και έγινε αρχηγός του.

16. Από το ματς με τον Παμβοχαϊκό στις 09/12/17. Έντονες διαμαρτυρίες από προπονητή και παίκτες του Εθνικού για μία φάση προς τους διαιτητές.

17. Από το ματς με τον Παμβοχαϊκό στις 09/12/17. Επιστροφή Παλέντζα ως αντίπαλος στην Αλεξανδρούπολης και φιλικό τετ α τετ με Καβαρατζή μετά το τέλος του αγώνα.

 

18. Από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 18/12/17. Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης με τον πρώην παίκτη του συλλόγου και νυν του «Δικεφάλου του Βορρά» Ραφαήλ Κουμεντάκη σε τετ α τετ μετά τη λήξη του ματς.

Share it