Search

Η Α.Ε.Δ. βράβευσε στη γιορτή της, τον σημαντικότερο εν ενεργεία Εβρίτη ποδοσφαιριστή, Μ. Σιώπη! (PHOTOS)

Η βιτρίνα του ποδοσφαιρικού Έβρου, η Α.Ε. Διδυμοτείχου, μόνη εκπρόσωπος του νομού στις “εθνικές” κατηγορίες, τίμησε τον Μανώλη Σιώπη, τον σπουδαιότερο εν ενεργεία Εβρίτη ποδοσφαιριστή, χθες κατά την ετήσια χοροεσπερίδα της.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στην οποία παρευρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε.Δ., αλλά και πλήθος κόσμου που δεν συνδέεται με την ομάδα (αλλά ήθελε να στηρίξει τον θεσμό αυτό και να διασκεδάσει), ο Μανώλης Σιώπης τιμήθηκε απ’ τη διοίκηση της Α.Ε.Δ. δια χειρός του Προέδρου, Δημήτρη Τσουλκανάκη, για τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία κίνηση-αναγνώριση της ποιότητας αλλά και του ήθους του αμυντικού μέσου που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Μανώλης Σιώπης παρέλαβε μία αναμνηστική πλακέτα, καθώς επίσης και μία επίσημη εμφάνιση των “πρασίνων” με το επίθετο του και τον αριθμό που τον συνοδεύει τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, υπό την παρουσία της οικογένειάς του (των γονέων του και του αδερφού του, Δημήτρη) αλλά και φίλων (μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Λίτσκας της Δόξας Δράμας).

Ο συμβολισμός της κίνησης απ’ την πλευρά της Α.Ε. Διδυμοτείχου προφανής και αξιέπαινος: να αναγνωρίσει την συμβολή ενός ανθρώπου στον χώρο του ποδοσφαίρου και να τον τοποθετήσει όπως του αρμόζει, ως παράδειγμα σκληρής δουλειάς και πρότυπο συμπεριφοράς για τους νέους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.

 

 

 

Share it