Search

Τρίποντο στην Αλεξ/πολη και 1η θέση για τους Νέους της ΕΠΣ Ξάνθης! (photos)

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισαν το απόγευμα της Τετάρτης στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεικτών ομάδων οι Ξανθιώτες επικράτησαν του Έβρου 3-1 και κατέκτησαν την πρωτιά.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλες διαφορές στην απόδοση τους, με αυτήν του κ. Κουτρουλού να εκμεταλλεύεται την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Απότας και να φτάνει στο 0-3, με τους Εβρίτες να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν στο τελικό 1-3.

Ο Αραμπατζής σημείωσε τα δύο απ’ τα τρία τέρματα των φιλοξενούμενων και ένα πέτυχε ο Περτσανίδης. Για την ομάδα του κ. Ζησίδη σκόραρε ο Παντελίδης.

Συνθέσεις:

Έβρος: Απότας (46′ Τσιαμπαζίδης), Σακαλάκης, Διώγος, Παντελίδης, Παπαδάκης, Λογαράς, Τοροσιάν, Τσιρούδης, Βλάχος, Κωνσταντινίδης (72′ Καντελτζής), Χριστοδούλου (46′ Συτμαλίδης).

Ξάνθη: Ομέρογλου, Μπαργάν (88′ Αμανατίδης) , Κούτσογλου, Πετρίδης, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδης (86′ Τανούζη), Τοπούζογλου, Αραμπατζής, Περτσανίδης (90′ Καρατζάς), Μαρκοσιάν (68′ Μουστάκης), Ρούστεμ.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 

Share it