Search

Photos: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και αποχαιρέτησαν το 2017 με ισοπαλία Άρης Αβάτου και Απόλλων Παραλιμνίου

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν της υποχρεώσεις τους για το 2017 Άρης Αβάτου και Απόλλων Παραλιμνίου, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στην 10η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Απο ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες που κλείνουν με θετικό πρόσημο το πρώτο  μισό της χρονιάς.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και  με την συμπλήρωση 14′ λεπτών αγώνα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κουτσούμπα μετά απο φάουλ του Χαριτίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ο Τάντς απο καλή θέση αστόχησε στο 32′, με τους ξανθιώτες να παίρνουν μέτρα και στο 35′ να χάνουν μοναδική ευκαιρία όταν το σουτ του Ευθυμιάδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης η νέα προσπάθεια του Ευθυμιάδη κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν  δοκάρι στο 51′ με εκτέλεση φάουλ του Τάντις, και δύο λεπτά αργότερα καλή στιγμή με νέα στημένη μπάλα με το φάουλ του Γαϊδαρτζή να καταλήγει δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Αμουτζάκη. Στο 72′ τελικά η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς και ο Γαϊδαρτζής αφού πήρε με ωραίο τρόπο την μπάλα μπροστά του με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-1. Μετά το γκολ της ισοφάρισης η ομάδα του Αβάτου ανέβασε την απόδοση της ψάχνοντας τη νίκη, όμως η κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη βρήκε “στοπ” απο τον Γουναρίδη που με διπλή προσπάθεια έδιωξε την μπάλα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαραλαμπάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Δημητριάδη της ΕΠΣ Θράκης,

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Κουτίνης(81′ Βαφειάδης), Δόντσος(73′ Ταχτσίδης), Ευθυμιάδης(64′ Γεωργιάδης), Γκέκας, Χαριτίδης(92′ Τουργαίδης), Σαρηγιαννίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας(58′ Τσαούσης), Κουτζαβασίλης, Μουτεσίδης(91′ Τσομασχίβιλι), Τριανταφύλλου, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(89′ Καουλτσιάκης), Τάντιτς(84′ Φιλέντας)

Share it