Search

Ήττα στην τελευταία φάση για την Δόξα Προσκυνητών κόντρα στον Αετό Ορφανού!

Την ήττα με 3-2 στην έδρα του Αετού Ορφανού γνώρισε η Δόξα Προσκυνητών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Παρ’όλο που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη πάλεψε και κατάφερε να πετύχει μια μερική ανατροπή των δεδομένων, ισοφαρίζοντας μέσα σε διάστημα μερικών λεπτών σε 2-2. Τελικά όμως, οι γηπεδούχοι χάρη στον Σαλπιγγίδη που είχε περάσει ως αλλαγή, κατάφεραν στις καθυστερήσεις να κερδίζουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μόλις στο 3′ ο Αετός προηγήθηκε με το σουτ του Τζαμπέγια Γ. μετά από ασίστ του Ράνου, ενώ στο 20′ ο Καραγιαννίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0, που έμεινε ως το ημίχρονο. Στην συνέχεια η Δόξα αφού απείλησε με τον Δραγανίδη και δεν δέχτηκε τρίτο τέρμα από τον Αποστολίδη που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 65′, μείωσε σε 2-1 στο 66′ με το σουτ του Σιχλιμοίρη, ενώ ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, με την εκτέλεση φάουλ του Μόσχου. Στην συνέχεια ο Νικολίτσας που ήταν σε καλή μέρα, πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις, όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ και στο 90+1′ όταν ο Σαλπιγγίδης με προβολή μετά την σέντρα του Κάμπατζη έγραψε το 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στόλης που είχε για βοηθούς τους Καμπούρη και Αναστασιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Ράνος (62′ Μπαμπατζάνης), Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης (84′ Σαλπιγγίδης), Ελέζι (90+4′ Ρίντα), Τζαμπέγια Φ., Τζαμπέγια Γ. (80′ Σαββατιανός), Δουμάνης, Αποστολίδης.

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Πατούλιας (84′ Ζουμπιάδης), Φαρμάκης, Μόσχος (77′ Ζήνωνος), Καραγιαννίδης, Τρίχας, Δραγανίδης, Μεμέτ Χασάν, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

Share it