Search

Photos: Μεγάλη εμφάνιση και θρίαμβος για τους Παίδες της Ξάνθης επί της Καβάλας!

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 3-0 για τους Παίδες της Ξάνθης που πήραν “ρεβάνς” για την ήττα στον πρώτο γύρο απο την ΕΠΣ Καβάλας, και παράλληλα σκαρφάλωσαν στην κορυφή.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού όντας ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασε σε μια πανάξια νίκη που αν ήταν πιο προσεκτική οι επιθετικοί της θα έπαιρνε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη είχε ελαφρά υπεροχή και κατάφερε στο 33′ με ωραίο τελείωμα του Εμρέ Χότσκα να ανοίξει το σκορ. Ενώ ο ταλαντούχος πλάγιος χαφ ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος της ξανθιώτικης ομάδας στο 65′ όταν πήρε το ριμπάουντ απο την απόκρουση του Ματσάγκου σε σουτ του Γιουρούκ και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γιουρούκ, και ενώ νωρίτερα ο ίδιος είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όμως δεν βρήκε στόχο σε τε-α-τετ που είχε.

Οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές των φιλοξενούμενων ήταν ένα χτύπημα φάουλ του Λασκαράκη και ένα δυνατό σουτ του Ανθουλάκη που βρήκαν τον Χατζή να μπλοκάρει σταθερά. Ενώ η ομάδα της Ξάνθης κυρίως με δύο φάσεις του Γιουρούκ αλλά και ένα σουτ του Μετεντζίδη θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλα τέρματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφύλας με βοηθούς τους Μάριο Ναζιρόπουλο και Στέλλα Χρηστίδου της ΕΠΣ Έβρου. Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο εορτάζων Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη, Νίκος Κεχαγιάς, αλλά και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Περικλής Καλογιάννης.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζής, Μαρκοσιάν Αρ., Κούτρας, Τυριάκης, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Τσολακίδης, Πιστικός(77′ Χατζηβασιλείου), Γιουρούκ, Χότσκα(80′ Καραγεώργος)

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ματσάγκος Π., Παπαγεωργίου(51′ Δούμας), Τσονάκας, Ορφανίδης(73′ Λάσκαρης), Ματσάγκος  Γ., Συμεωνίδης, Βουδούρης, Τζεράκης, Λασκαράκης, Ανθουλάκης, Δεληγιαννίδης

Share it