Search

Λουτσέσκου: “Πάντα στην ψυχή μου η Ξάνθη, πολύ καλός προπονητής ο Ράσταβατς”

Για ακόμη μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε πως δεν ξεχνά τα τρία πολύ όμορφα χρόνια που έζησε στην Ξάνθη, και το εξέφρασε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην συνδρομητική τηλεόραση ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στα Πηγάδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο όσον αφορά το επερχόμενο ματς:
Για την πρώην ομάδα του Ξάνθη
: «Στην Ξάνθη είναι όλη η ζωή και η ψυχή μου. Πέρασα φανταστικά, ίσως μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Θα είναι πάντα εκεί και θα την σέβομαι με την καρδιά και το μυαλό μου. Αύριο όμως είναι μία μάχη και θέλουμε να κερδίσουμε, είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι οπότε δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι:
 «Ειλικρινά η Ξάνθη από όσα παιχνίδια έχουμε αναλύσει, είναι η πιο οργανωμένη ομάδα. Έχει καλό χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω, περισσότερο απο άλλες ομάδες. Έχει καλή οργάνωση όταν δεν έχει τη μπάλα, έχει συνηθίσει σε μία καλή νοοτροπία, με επιθετικότητα και πρέσινγκ. Είναι ένα παιχνίδι μάχης, πνεύματος, αντίδρασης και πρέπει να μην μπούμε στο δικό τους παιχνίδι. Οι αμυντικοί Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης και ο Ζίβκοβιτς, ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Ο Μεχία, Ντε Λούκας και Λουσέρο έχουν πολύ καλή χημεία στο κέντρο και καλή γνώση καταστάσεων. Εμείς έχουμες τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και πολύ καλή ποιότητα. Είμαστε επίσης πολύ οργανωμένοι και έχουμε στόχο να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Έχουν επίσης πολύ καλό προπονητή. Πολύ έξυπνο και ευαίσθητο όσον αφορά το παιχνίδι».

Για το αν ως προπονητής της Ξάνθης ήταν πιο εκδηλωτικός ενώ στον ΠΑΟΚ πιο πράος:
«Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Νομίζω ότι συμπεριφέρομαι νορμάλ, δεν μπορώ να αντιδράω συνέχεια. Εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες, έχουν ποιότητα και ξέρουν τι να κάνουν . Ίσως είναι θέμα ισορροπίας και διατήρησης ατμόσφαιρας σε ένα περιβάλλον που δεν είναι πολύ ισορροπημένο».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ.

Share it