Search

Έμειναν στο μηδέν Άνθεια και Φέρες (photos)

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ, αλλά με σκληρό παιχνίδι, διαμαρτυρίες και μία κόκκινη κάρτα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου και τη Θράκη Φερών.

Με έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος παρά την βροχόπτωση που προηγήθηκε του παιχνιδιού ήταν σε πολύ καλή κατάσταση για να παιχτεί ποδόσφαιρο, οι Φέρες βγήκαν κερδισμένες από το τελικό 0-0 στο γήπεδο της Άνθειας, καθώς με αυτόν τον βαθμό διατηρήθηκαν μόνες πρώτες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, με τις Φέρες να παίζουν νευρικά και με αρκετό άγχος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο β’ μέρος παρακολουθήσαμε ένα σκληρό ματς με αρκετά μαρκαρίσματα και διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στην αναμέτρηση ο Πολίδης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά ο Χώτσιου απέκρουσε. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Τερζή να σουτάρει στο 12′ και τον Γαϊδαρτζάκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 27′ μετά από εκτέλεση φάουλ για την Άνθεια, η μπάλα θα περάσει απ’ όλους, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει ενστικτωδώς καθώς δεν είχε ορατότητα. Δέκα λεπτά αργότερα ένα σουτ του Ευφραιμίδη θα φύγει άουτ, ενώ στο 39′ ο πορτιέρο της Ένωσης θα μπλοκάρει την απευθείας εκτέλεση φάουλ των Φερών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τρεις φάσεις ήταν αυτές που ξεχώρισαν μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 56′ ο Παγωνίδης θα πιάσει την κεφαλιά, με τον Χώτσιου να μπλοκάρει. Στο 66′ ένα σουτ από πλευράς Άνθειας έφυγε άουτ, ενώ στο 78′ το σουτ του Τερζή εξουδετερώθηκε από τον Γαϊταρτζάκη που μάζεψε.

Η ομάδα του Τόλη Μπίτσιου τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, όταν στο 90′ ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σιβούδης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι στον Γεωργαντζόπουλο. Στη φάση αυτή ο Μαυρομάτης πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον παίκτη της Άνθειας και ο ρέφερι του αγώνα του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Μετά από αυτή τη «λευκή» ισοπαλία, οι Φέρες παρέμειναν στην 1η θέση και έχουν 17 βαθμούς, ενώ η Άνθεια έφτασε τους 7 και βρίσκεται στην 6η θέση.

Συνθέσεις:

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (Μπίτσιος): Χώτσιου, Παπαδημητρίου (65′ Βενετίδης), Αραμπατζής, Απότας, Δουμπουλάκης, Μιχούδης, Μαλτέζος (86′ Καπανίκας), Κωνσταντάκης, Τερζής (90+3 Μιχαλτσίδης), Ευφραιμίδης (51′ Γεωργαντζόπουλος), Καβατζικιώτης.

Θράκη Φερών (Λαμπίδης): Γαϊδαρτζάκης, Κολγκέκα (66′ Μαυρουδής), Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάγκιος, Ινδός (70′ Ιακωβίδης), Μπόρας, Πολίδης, Παγωνίδης, Ντόλας, Τσιπλάκης (46′ Μπάμπιτς).

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it