Search

Στην Θράκη την άλλη εβδομάδα ο επικεφαλής της ΚΕΔ Βίτορ Περέιρα!

Στην τελική της ευθεία έχει εισέλθει πλέον η ηλεκτρονική διαδικασία συλλογής και καταγραφής των στοιχείων για την ολοκλήρωση της εθνικής έρευνας για τη διαιτησία, την οποία διεξάγει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ σε συνεργασία με τις Επιτροπές Διαιτησίας των 53 Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας.

Για τον σκοπό αυτό άλλωστε αλλά και για να γνωρίσει απο κοντά τα μέλη των Κεντρικών Επιτροπών Διαιτησίας των τριών ενώσεων της Θράκης αλλά και της Καβάλας θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή ο επικεφαλής της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο κ. Περέιρα θα συναντήσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής τις Τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας της 1ης Διαιτητικής Περιφέρειας (ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ – ΡΟΔΟΠΗ – ΕΒΡΟΣ) οπού θα ενημερωθεί για την κατάσταση τους ενω εν συνεχεία θα γίνει παρουσίαση και ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας, ενώ παράλληλα θα γίνει σχετική ενημέρωση για το στρατηγικό πλάνο που θα ακολουθήσει η ΚΕΔ στο θέμα της Εθνικής Εκπαίδευσης και ανάπτυξης της διαιτησίας.

 

Μια συνάντηση ιδιαίτερα σημαντικά για τις Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας έτσι ώστε πέρα απο το κεντρικά θέματα της ΕΠΟ να  μπορέσουν να θέσουν στον Πορτογάλο επικεφαλή της ΚΕΔ θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές Ενώσεις.

Share it