Search

Με Λισγάρα αλλά χωρίς τρεις κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα η Ξάνθη!

Το 2-0 επί του Πανιωνίου ήταν η δεύτερη διαδοχική επιτυχία της ξανθιώτικης ομάδας αλλά αυτό δεν εφησυχάζει τους ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς οι οποίοι επανήλθαν άμεσα στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου στα Πηγάδια, ενόψει της συνέχειας που περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ, με τους παίκτες που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Χρήστος Λισγάρας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών, υπολογίζεται από τον προπονητή για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ενώ αντίθετα ο Μάκης Μπαξεβανίδης θα είναι απών από την αναμέτρηση αυτή, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει την δική του ποινή της μιας αγωνιστικής.

Ο Παναγιώτης Τριάδης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στη Γερμανία και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ξάνθη, ενώ ο Μπρίτο που αποχώρησε τραυματίας στο 14ο λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο, υποβλήθηκε σε μαγνητική. Ο τελευταίος, συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο 4 κίτρινες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εβδομάδα με την οποία αναμένεται σιγά σιγά να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς είναι αυτή για τον Κασά Καμαρά

Share it