Search

Χειρουργείται σήμερα τελικά ο Νάσος Παπαδόπουλος!

Την απόφαση να χειρουργηθεί τελικά έλαβαν ο Νάσος Παπαδόπουλος και οι γονείς του ποδοσφαιριστή της Ελπίδας Σαπών!

Το αριστερό μπακ της Ελπίδας με καταγωγή από το Κιλκίς, που σπουδάζει στο τμήμα ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιήσει επέμβαση στο δεξί του πόδι, σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ευχές όλων να πάνε όλα κατ’ευχήν και όπως αναφέρουν και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών τρεις μήνες αργότερα να αρχίσει και πάλι να τρέχει.

“Προφανώς και το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα στην παρούσα φάση για τον Νάσο, αφού προέχουν οι σπουδές του”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από την ομάδα του. “Η οικογένεια της Ελπίδας Σαπών του εύχεται να κυλήσουν όλα ομαλά, να έχει καλή ανάρρωση, θα είναι δίπλα του για ό,τι χρειαστεί και τον περιμένει και πάλι να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός”.

Παράλληλα και ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Ελπίδα Σαπών για το συμβάν, οι άνθρωποι της τονίζουν πως οι ηθικοί αυτουργοί, που πιστεύουν πως υπάρχουν, θα πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν θεωρούν πως συνέβη κάτι εσκεμμένα, αλλά όλα ήταν αποτέλεσμα, της έλλειψης σωστής ποδοσφαιρικής παιδείας, αλλά και της αδιαφορίας των διαιτητών στους τελευταίους αγώνες.

Είναι στην κρίση της Πειθαρχικής Επιτροπής αλλά και της ομάδας της Μεσσούνης για το αν και πόσο θα τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή, για την αψυχολόγητή του ενέργεια και για ένα μαρκάρισμα αντιαθλητικό και αχρείαστο στο χρονικό και κυρίως χωρικό σημείο στο οποίο έγινε. Όσο για την διαιτησία και κυρίως για τον ρέφερι, προφανώς και δεν μπορούσε να αποτρέψει το μαρκάρισμα, έτσι όπως συνέβη. Πιθανότατα όμως θα μπορούσε προ πολλού να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν καταστάσεις όπως αυτή, σε ένα ματς που ξέφυγε, με διαμαρτυρίες, νεύρα και ένταση, πέραν των πλαισίων ενός αγώνα, από πολύ νωρίς.

Share it