Search

Live: Λεπτό προς λεπτό το ξανθιώτικο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ξανθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Άρη Άβατου και του Ορφέα Ξάνθης.

Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο γήπεδο της Φελώνης και θα σας μεταφέρει την ζωντανή εξέλιξη του αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ώρα 14:33  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Διαμαντή και Κίτσο της ΕΠΣ Έβρου.

Στο γήπεδο της Φελώνης σημειώθηκε διακοπή ρεύματος που ενδεχομένως να προκαλέσει μία μικρή καθυστέρηση στη μετάδοση του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος αν και “βαρύς¨ λόγω της βροχόπτωσης είναι σε κατάσταση που μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Παράλληλα όπως αναμενόταν αρκετοί φίλαθλοι βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου για το ξανθιώτικο ντέρμπι.

Ώρα 14:38 Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης Αλ, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας, Βαφειάδης, Κοτόπουλος, Μελισσόπουλος Ν., Σαρηγιαννίδης.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Μακράκης, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου, Μαλαδένης Β., Μπουνταγκίδης Γ., Χιντ Ιμέρ.

Ώρα 14.58: Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τις πλυμμήρες στην Αττική.

Ώρα 15.00: Σέντρα στον αγώνα. Με τις δύο ομάδες να κάνουν την είσοδο τους στο γήπεδο συνοδευόμενοι απο παιδιά της Ακαδημίας της Βιστωνίδας

Ώρα 15.20: Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο 20λεπτο, με μάχες στον χώρο του κέντρου, χωρίς όμως τις επικίνδυνες φάσεις. Αυξάνεται συνεχώς ο κόσμος που βρίσκεται στο γήπεδο, με γεμάτες τις εξέδρες αλλά και το απέναντι κομμάτι με αρκετό κόσμο να βρίσκεται όρθιος και να παρακολουθεί το ματς.

Ωρα 15.25: Στο 25′ πρώτη καλή στιγμή στο ματς, δυνατό σουτ του Χίντ Ιμέρ μπλόκαρε σταθερά ο Αμουτζάκης.

Ώρα 15.35: Δύο κίτρινες για τον Ορφέα Ξάνθης, στο 20′ ο Κατρανίτσας, στο 33′ ο Γιάννης Καραγκιόζης.

Ώρα 15.40: Επανήλθε το ρεύμα στο γήπεδο της Φελώνης.

Ώρα 15.45: Τέλος Α’ ημιχρόνου σε ένα πρώτο 45λεπτο με κακό θέαμα, ελάχιστες φάσεις και δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Μέτριο παιχνίδι ως τώρα, χωρίς ιδιαίτερες στιγμές.

Ώρα 16:00 Έναρξη δευτέρου μέρους, με τον Ορφέα να προχωρά στην πρώτη του αλλαγή με τον Χαλίλ Ιμπράμ να περνά στο ματς αντί του Βασίλη Καραγκιόζη

Ώρα 16:03 Έχει μπει ελαφρώς πιο επιθετικά ο Άρης Αβάτου που απειλεί με σουτ του Κοτόπουλου να κοντράρει πάνω σε αμυντικούς του Ορφέα που απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Ωρα 16:11 Πέφτουν κορμιά στο ντέρμπι, με πολλές δυνατές μονομαχίες, σε αγωνιστικά πλαίσια, και πάθος και απο τις δύο ομάδες.

Ώρα 16:14 Πρώτη αλλαγή για τον Άρη Αβάτου με τον Αντώνη Χαριτίδη να περνά στο ματς αντί του Κοτόπουλου

Ώρα 16:15 Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης με τον Χρήστο Πασχαλάκη να περνά στο ματς αντί του Τορομανίδη.

Ώρα 16:17 Καλή στιγμή για τον Άρη Αβάτου με τον Ρούφο να σταματά με τα πόδια την προβολή του Κουτσούμπα

Ώρα 16:20 Μεγάλη στιγμή για τον Άρη Αβάτου,  με την κεφαλιά του Πέτρου Σαρηγιαννίδη να σταματά στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Ρούφου.

Ώρα 16:21 Τρίτη αλλαγή για τον Ορφέα με τον Καρκατζάνη να περνά στην θέση του Κατρανίτσα

Ώρα 16:24 Σουτ του Γκέκα, μπλοκάρει σταθερά ο Ρούφος

 Ώρα 16:27 Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη Αβάτου, με τον Οδυσσέα Γεωργιάδη να περνά στην θέση του Νίκου Μελισσόπουλου

Ώρα 16:29 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ορφέας Ξάνθης με τον Βασίλη Λαζαρίδη να περνά στην θέση του Γιάννη Καραγκιόζη

Ώρα 16:33 ΓΚΟΛ για τον Άρη Αβάτου. Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αβάτου σημείωσε ο Οδυσσέας Γεωργιάδης που λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς με ωραία κίνηση και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου. Κίτρινη στον επιθετικό του Αβάτου για τον πανηγυρισμό του επειδή έβγαλε την φανέλα του.

Ώρα 16:35 Κίτρινη κάρτα στον Χίντ Ιμέρ για σκληρό μαρκάρισμα στον Δόντσο.

Ώρα 16:37 Κίτρινη στον Δόντσο για μαρκάρισμα στον Μουμίνογλου για να σταματήσει την κόντρα

Ώρα 16:41 Τρίτη αλλαγή για τον Άρη Αβάτου με τον Μιχάλη Ταχτσίδη να περνά στο ματς αντί του Κοσμά Γκέκα

Ώρα 16:44 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Άρης Αβάοτυ με τον Γιώργο Ψεμματά να περνά στο ματς αντί του Χαριτίδη

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ στην Φελώνη. ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 1-0

Την live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

 

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it