Search

Δεύτερη νίκη για Ορέστη, σε ένα ματς με 4 γκολ και 3 κόκκινες κόντρα στον Ιπποκράτη (photos)

Το παιχνίδι του Ορέστη Ορεστιάδας με τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου είχε γκολ, ένταση, αποβολές και τελικά νικήτρια την ομάδα του Βόρειου Έβρου.

Ο Ιπποκράτης ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Καρασερίδης στο 15′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαλλή. Η συνέχεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική, με τον Ορέστη να φέρνει «τούμπα» το ματς και να σημειώνει τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα μετά από εκείνη κόντρα στην Άνθεια στη 2η αγωνιστική.

Αυτός που ισοφάρισε για την ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη ήταν ο Θάνος Ρουσίδης  στο 32′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ζέλεφ ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 2-1.

Στο 50′ οι δύο ομάδες θα μείνουν με 10 παίκτες όταν θα αποβληθεί ο Τηλέγραφος για τον Ιπποκράτη και ο Κοτζά για τον Ορέστη, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 80′ την κόκκινη με δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Κεσούδη θα δει και ο Δούπας, με αποτελέσμα η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη να τελειώσει το ματς με 9 ποδοσφαιριστές. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Οτέμπερης στο 85′.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Χ. Χρηστούδης): Γαλλής, Κοτζά, Ρουσίδης Θ., Τζουμακίδης (55′ Πετρόπουλος), Ντινούδης, Οικονόμου, Ζότεφ, Οτέμπερης (86′ Καρασμανάκης), Δαρβούδης (70′ Κόκκινος), Ζέλεφ (74′ Παρασκευάς), Ρουσίδης Α.

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (Β. Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Στεφανίδης Η. (70′ Γαλανός), Τηλέγραφος, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Στεφανίδης Κ. (60′ Πυλούδης), Καρασερίδης (85′ Τσαλγκίδης), Τσακανίκας, Κατσαμάγκας, Μακιτσιάν.

Διαιτητής: Κεσούδης – Βοηθοί: Διαμάντης, Θεοδωρακέλης

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it