Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 5η Αγωνιστική-Pre Game

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας λόγω της Εθνικής Επετείου, με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής! Ημέρα ντέρμπυ η σημερινή καθώς όλα τα ματς παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τα περισσότερα βλέμματα να συγκεντρώνονται στην Γρατινή και την Ξυλαγανή.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Μετά τους αγώνες και της 4ης αγωνιστικής ημέρας, η Δόξα Γρατινής διατήρησε το απόλυτο και έμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Μέγας Αλέξανδρος Ιάμσου την ακολουθούν κατά πόδας μετά τις νίκες που πέτυχαν επί των Παγουρίων και της Στρύμης αντίστοιχα, ενώ πιο πίσω βρίσκεται η Ελπίδα Σαπών που έμεινε στο μηδέν με τον Σπάρτακο. Επίσης η Δόξα Σώστη είχε επικρατήσει στο τοπικό ντέρμπυ του Κομψάτου Πολυάνθου, ενώ ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής πέτυχε την πρώτη του νίκη.

Ξεκινάμε την σημερινή μας προαναγγελία από την Εκτενεπόλ, εκεί όπου ο Ορφέας Στρύμης υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων. Αμφότερες είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν στο τέλος την παραμονή. Επίσης και οι δύο είχαν μέχρι στιγμής δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές, με τον κύριο Κυνηγόπουλο, κόουτς των γηπεδούχων να δηλώνει χαρακτηριστικά πως το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για την ομάδα του. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την Αναγέννηση του κυρίου Μεχμέτ η οποία μάλιστα ενισχύθηκε περαιτέρω στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Στους Αγίους Θεοδώρους ο τοπικός Σπάρτακος υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Είναι ένα από τα παιχνίδια που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κρύβει παγίδες για τον θεωρητικά ανώτερο Μέγα. Η ομάδα του κυρίου Βιόπουλου βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής και με ενδεχόμενο στραβοπάτημά της ίσως βρεθεί στην κορυφή. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πραγματοποίησαν μεσοβδόμαδα και την τελευταία τους μεταγραφή. Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Γεμενετζή που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την δύσκολη έδρα της Ελπίδας Σαπών, ενισχυμένη τόσο μεταγραφικά όσο και ψυχολογικά από τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Στην Γρατινή η Δόξα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο μεγάλο ντέρμπυ κορυφής της 5ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι φαντάζουν ασταμάτητοι μετά τα πρώτα παιχνίδια τους, όμως αυτό είναι το πιο δύσκολο τεστ που θα έχουν δώσει μέχρι τώρα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, αφού ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, είναι σαφώς πιο ενισχυμένος για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Όλα κύλησαν ομαλά και στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων ενόψει του σημερινού μεγάλου ντέρμπυ και η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Στο άλλο σπουδαίο ματς της ημέρας ο Ορφέας Ξυλαγανής υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το πρωτάθλημα και ίσως η ήττα από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, η οποία ωστόσο ήρθε δίκαια, να ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Η ομάδα του κυρίου Τσορμπατζόγλου επιθυμεί να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και για να το πραγματοποιήσει αυτό, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελπίδας Σαπών. Μπορεί η ομάδα του κυρίου Χαριτόπουλου να αγνοεί την νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές, και παρόλο που έμεινε πίσω στην βαθμολογία, προφανώς και δεν θα πρέπει κανείς να την ξεγράψει.

Στον Σώστη η ομώνυμη Δόξα υποδέχεται τον ΑΟ Μεσσούνης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους με τον ίδιο τρόπο. Η ομάδα του κυρίου Τσιπουργκένη που πραγματοποίησε και τις δύο τελευταίες μεταγραφές της, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της. Από την άλλη κομβικό φαίνεται να είναι το ματς για την Μεσσούνη, αφού οι μπλε δεν ξεκίνησαν ιδανικά την σεζόν και ψάχνουν την πρώτη τους πειστική εμφάνιση.

Τέλος ο Κομψάτος Πολυάνθου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι που έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής μόλις έναν βαθμό, μετά και την αλλαγή προπονητή αλλά και την ενίσχυσή τους σε έμψυχο δυναμικό, θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καινούρια αρχή. Η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας θεωρείται πλέον επιτακτική και στο σημερινό ματς η νίκη είναι μονόδρομος. Απέναντι τους θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν στην περασμένη αγωνιστική τους πρώτους τους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος και θα ήθελαν στο σημερινό παιχνίδι, όπου αντιμετωπίζουν μια ομάδα με τους ίδιους στόχους να παλέψουν ώστε να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚ Κοσμίου
Ορφέας Ξυλαγανής-Ελπίδα Σαπών
Δόξα Σώστη-ΑΟ Μεσσούνης
Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Share it