Search

Δύο χρόνια μετά κάτω απο τα γκολποστ της Ξάνθης ο Γκαραβέλης, το ρεκόρ καριέρας του Τριάδη!

Τρία πολύ σημαντικά στοιχεία είχε το νικηφόρο πέρασμα της Ξάνθης επί του Εργοτέλη με 4-2, στο Παγκρήτιο, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχικά το γεγονός πως ο 17χρονος Δημήτρης Μελιόπουλος που ξεκίνησε βασικός, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ξάνθης.

Δεύτερο σημαντικό στοιχεία ήταν το γεγονός της παρουσίας κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας της Ξάνθης, του Σάκη Γκαραβέλη που μετά απο σχεδόν δύο χρόνια, παρά δύο μήνες, αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα της Θρακιώτικης ομάδας. Πιο συγκεκριμένα η τελευταία εμφάνιση του  25χρονου κίπερ απο την Κοζάνη ήταν στις 17 Δεκεμβρίου 2015 ξανά για το Κύπελλο με την Ξάνθη τότε να κερδίζει με 5-0 τον Πανελευσινιακό, ενώ συνολικά έχει παίξει ακόμη ένα ματς με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα. Άλλωστε την περσινή χρονιά ο Γκαραβέλης αγωνίστηκε δανεικός σε Πανθρακικό και Παναιγιάλειο.

Άξιο αναφοράς όμως είναι και το ρεκόρ καριέρας που σημείωσε ο Παναγιώτης Τριάδης, με τον ομογενή μεσοεπιθετικό για πρώτη φορά στην καριέρα του να πετυχαίνει σε επίσημο παιχνίδι δύο τέρματα στον ίδιο αγώνα! Είναι χαρακτηριστικό πως ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στην καριέρα του έχει σημειώσει 12 τέρματα,συμπεριλαμβανομένου και τα δύο κόντρα στους Κρητικούς, απο τα οποία τα 8 με την Ξάνθη και τα τέσσερα με την φανέλα των Νέων της Βέχεν. Ο “Τρια” έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα ο Ράσταβατς μόνο ικανοποιημένος μπορεί να νιώθει για την αγωνιστική κατάσταση του Τριάδη απο τον οποίο περιμένει πολλά.

Share it