Search

Διήμερο γεμάτο ντέρμπι κορυφής για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης! Δυο εντός και ένα εκτός τα ματς για Κ20, Κ17 και Κ15 του ΑΟΞ

Διήμερο γεμάτο μεγάλα ματς είναι το προσεχές για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, καθώς όλα τα τμήματα έχουν μπροστά τους είτε ντέρμπι κορυφής όπως τα Κ17 και Κ15 είτε σαν αυτό της Κ20 απέναντι στον πάντα δυνατό σε αυτά τα τμήματα Ατρόμητο.

Η ομάδα Νέων της Ξάνθης θα υποδεχτεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 15:30 στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη θέλει να αφήσει πίσω της, τις δύο συνεχόμενες ήττες απο ΑΕΚ και Απόλλωνα και να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα με το έργο της πάντως μόνο εύκολο να μην είναι απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας Ατρόμητο.

Ντέρμπι κορυφής έχει στο πρόγραμμα της η ομάδα Εφήβων της Ξάνθης που δοκιμάζεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 11:30 στην Λάρισα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα της και κόντρα στην δεύτερη της βαθμολογίας Λάρισα παραμένοντας έτσι σε απόσταση ασφαλείας απο τους διώκτες της.

Τέλος εντός έδρας παιχνίδι, και τι παιχνίδι, έχει μπροστά της η ομάδα Παίδων της Ξάνθης που θα υποδεχθεί στα Πηγάδια την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 12:45 τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ15 της Super League. Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη προέρχεται απο δύο νίκες και θέλει απέναντι στον μεγάλο  της αντίπαλο για την μάχη της πρώτης θέσης μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα.

Share it