Search

Αγχωτική ισοπαλία πριν την Ξάνθη κόντρα στα Τρίκαλα για τον Ατρόμητο!

Απέφυγε τα χειρότερα ο Ατρόμητος στα Τρίκαλα (1-1)! Οι γηπεδούχοι φλέρταραν με νίκη επί του πρωτοπόρου της Super League, αλλά ο Μανούσος τον κράτησε όρθιο και οι μπλε παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης. 

Τα Τρίκαλα, του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και νυν προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, έβαλαν πολύ δύσκολα στον πρωτοπόρο της Super League, που προερχόταν από τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά οι «μπλε» (που είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους) έφυγαν ατσαλάκωτοι (1-1) από το γήπεδο και συνεχίζουν σε τροχιά πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου λίγες μέρες πριν το ταξίδι στην Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Super League.

Τη λύση έδωσε ο Μανούσoς στο 75’, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από ωραία συνεργασία με τους Μπαστακό και Ντάουντα, ενώ το 1-0 έγινε στο 51’ όταν ο Καρασαλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια.  Οι γηπεδούχοι αφιέρωσαν το γκολ που πέτυχαν στον Δημήτρη Σιαλμά που θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση καθώς πλέον αναζητά δύο και υπο προϋποθέσεις και τρία αποτελέσματα κόντρα στην αδιάφορη Σπάρτη, με τα Τρίκαλα να μάχονται με την Κέρκυρα για το έτερο εισιτήριο.

Αναλυτικά:

Τρίκαλα-Ατρόμητος 1-1
(51’ αυτ. Καρασαλίδης-75’ Μανούσος)

Κέρκυρα-Σπάρτη 6-1
(9’ Βάργκας, 29’ Γρομητσαρης, 33’ Κόντος, 55’ Γεωργίου, 67’ Μπάουμαν, 90’ Μεληκιώτης – 35’ Μπελής)

Η Βαθμολογία (4ος όμιλος)
1. Ατρόμητος 4 (2-1)
2. ΑΟ Τρίκαλα 4 (4-2)
3. Κέρκυρα 3 (6-2)
4. Σπάρτη 0 (2-9)

Επόμενη αγωνιστική
ΑΟ Τρίκαλα – Κέρκυρα
Σπάρτη – Ατρόμητος

Share it